Pokaż wyniki od 1 do 10 z 45

Wątek: [koty] jak pachnie aparat?

Mieszany widok

Początki nałogu

Domyślnie

Moja Zosia nigdy by mi tego nie zrobila. To wybitnie inteligentna kotka. Spi na monitorze i prycha gdy wchodze na forum CB. Tylko dlaczego?
    Czesc.ch.

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chomsky
    Moja Zosia nigdy by mi tego nie zrobila. To wybitnie inteligentna kotka. Spi na monitorze i prycha gdy wchodze na forum CB. Tylko dlaczego?
    Bo sie nie zna. To jest inteligentny kot:

A, zeby nie bylo ze OT rozwijam Sam tez mialem przyjemnosc miec cos (konkretnie spiwor) obsikanego przez kota. Po dwoch latach, kilku praniach itp. itd. - ciagle cos zostalo

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    To jest inteligentny kot:
    A tak wyglada kot sikajacy na Canony (sorry muflon, ze sobie pozwolilem)

Początki nałogu

Domyślnie

[QUOTE=muflon]Bo sie nie zna. To jest inteligentny kot:

Jak inteligentny kot moglby czytac CB? Moja Zosia jest tak madra, ze moglaby byc moderatorem CB, a nie chce! Moze za to przyjmie propozycje moderowania forum Nikona.
    A teraz powaznie. Mialem wiele kotow i roznie z nimi bywalo. Jedna kotka ( Tekla)ze strachu, slyszac wybuchy na sylwestra uciekla do szafy i obrobila wszystkie kurtki. Ale byla mala i sie bala. Inna ( Bulinka) skondinad swietna kotka, jak chciala sie na mnie zemscic to sikala mi do butow. Wybilem jej to z glowy. Natomiast Zosia ( ktos w niedziele wyrzucil ja na ulice, gora dwutygodniowa kotka) od poczatku sika do kuwety i nigdy ale to nigdy nie zrobila niczego poza kuweta. A nie wyszla nigdy z domu, bo sie strasznie boi?
    Jest to bardzo madra i piekna kotka rasy dachowej. Juz pisalem, ze foci tylko w manualu OM1+ 50/1,8 bo uwielbia duze matowki( takze w slajdzie).
    Ma alergie na trzech forumowiczow CB, zgadnijcie na kogo?
    Zapach koci zginie. Mieciutka lekko wilgotna szmateczka z detergendem przetrzec. Spirytus nie zaszkodzi. Nos- wlasny- wlozyc w koreks.
    czesc.Ch.

Bywalec
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chomsky
    Moja Zosia jest tak madra, ze moglaby byc moderatorem CB
    Prawie jak Chuck Norris - prawie robi różnice...

Uprawnienia umieszczania postów