To ma być jej początek zabawy. Chce robić filmy z podróży, zwykłe z podkładem dźwiękowym więc mikrofon nie będzie potrzebny. Zarzeka się, że nie będzie robić zdjęć ale chcę zaszczepić jej bakcyla.
To ma być jej początek zabawy. Chce robić filmy z podróży, zwykłe z podkładem dźwiękowym więc mikrofon nie będzie potrzebny. Zarzeka się, że nie będzie robić zdjęć ale chcę zaszczepić jej bakcyla.
To może jeszcze zapytam tak (o ile o tej godzinie mi ktoś pomoże). Jak oceniacie stan wizualny tego Canon 30D @@ TANIO 2xBAT.NIE 400d, 20d, 350d, 10d (2819239818) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. aparatu? warto brać?
Z obiektywów zastanawiałem sie nad oddaniem jej swojego Tamrona 17-50 2.8. I tak zalega w torbie a na dobry początek chyba powinien być jak ulał ?
Ostatnio edytowane przez kosdkp ; 28-11-2012 o 22:51
A jak w tych samyangach z szczelnością obudowy ? Nie słyszałem zbyt pochlebnych opinii.
A z m42 na szeroki kąt moglbys mi cos polecic ?
To może jeszcze zapytam tak, na coś konkretnego należy zwracać uwagę kupując aparat? rozumiem, że konieczny jest przebieg a jeśli zaszła wymiana migawki to jakiś dokument i przebieg nowej ale co poza tym?