Pokaż wyniki od 1 do 10 z 51

Wątek: Aparat typowo amatorski, dla amatora

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Sezamek
    Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie Odp: Aparat typowo amatorski, dla amatora

Cytat Zamieszczone przez tlustyx Zobacz posta
    Może zamiast aparatu kup sobie rower bez kierownicy, bo po co kierownica skoro i tak w magiczny sposób nie będzie wiedzieć gdzie chcesz jechać
    Rower nie ma algorytmu odpowiadającego za samodzielne dojechanie gdziekolwiek. To tak jakby kupować aparat ze szkłem powiększającym zamiast obiektywu. Zdjęcie pewnie zrobisz, tylko jakim kosztem. Z Twojego postu mógłbym wywnioskować, że aparat się kupuje tylko dla autofocusa? Nie wiem czy przeczytałeś ale stawiam na automatykę ekspozycji przy czym nie potrafię ustawić aparatu tak, aby poprawnie focusował, dlatego dużo lepsze efekty uzyskiwałem na manualnym ostrzeniu. Twoje porównanie do niczego nie prowadzi, zamiast tego może wytłumacz mi dlaczego mam nie kupować aparatu skoro nie będę korzystał z AF? no offence

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie Odp: Aparat typowo amatorski, dla amatora

Cytat Zamieszczone przez Sezamek Zobacz posta
    Rower nie ma algorytmu odpowiadającego za samodzielne dojechanie gdziekolwiek. To tak jakby kupować aparat ze szkłem powiększającym zamiast obiektywu. Zdjęcie pewnie zrobisz, tylko jakim kosztem. Z Twojego postu mógłbym wywnioskować, że aparat się kupuje tylko dla autofocusa? Nie wiem czy przeczytałeś ale stawiam na automatykę ekspozycji przy czym nie potrafię ustawić aparatu tak, aby poprawnie focusował, dlatego dużo lepsze efekty uzyskiwałem na manualnym ostrzeniu. Twoje porównanie do niczego nie prowadzi, zamiast tego może wytłumacz mi dlaczego mam nie kupować aparatu skoro nie będę korzystał z AF? no offence

Niektórzy piszą coś tylko żeby popisać. Pytałeś i kilka osób odpowiedziało rzeczowo. Resztą nie ma co się przejmować. Masz sprecyzowaną potrzebę. AF nie jest dla Ciebie priorytetem i ok nie wiem dlaczego niektórzy chcą innych na siłę uszczęśliwiać.

Uprawnienia umieszczania postów