Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: transmiter ST-E2

Coś już napisał

Domyślnie transmiter ST-E2

mam mały problem - zauważyłem dzisiaj, że odpadła mi z transmitera Canon ST-E2 dolna czerwona szybka zasłaniająca sensory emitujące wiązkę podczerwieni. jak to zdobyć ? Zdarzyło się to już komuś ?
    Każda pomoc mile widziana

Coś już napisał Awatar MacRo
    Miasto
    Stargard Szczeciński

Domyślnie Odp: transmiter ST-E2

Ciężko dostać tę cześć w rozsądnej cenie. Najtaniej znalazłem na eBayu za 70zł z przesyłką. CANON SPEEDLITE ST-E2 RED AF IR PANEL COVER PART NEW OEM | eBay
    Wydaje mi się, że na Żytniej nie powinni skasować więcej i w pierwszej kolejności tam warto by zapytać o cenę.
    FotoMaciej
    C 7D (Magic Lantern)| C 400D (400plus mod + IR MOD) | Sigma 17-50 f/2.8 | Tamron 70-200 f/2.8 | C ex430 II | Nissin 866 Mark II

Coś już napisał

Dostałem odpowiedź z Żytniej - niestety cena musi być zawsze wygórowana, w Polsce chcą za to z dostawą aż 96 zł ...za kawałek plastiku o powierzchni 3x1,5 cm.

Coś już napisał

Cytat Zamieszczone przez MacRo Zobacz posta
    Ciężko dostać tę cześć w rozsądnej cenie. Najtaniej znalazłem na eBayu za 70zł z przesyłką. CANON SPEEDLITE ST-E2 RED AF IR PANEL COVER PART NEW OEM | eBay
    Wydaje mi się, że na Żytniej nie powinni skasować więcej i w pierwszej kolejności tam warto by zapytać o cenę.
    dzięki za podpowiedź, zamówiłem na eBayu, niestety nasi serwisanci z Żytniej nie przewidują wysyłki poleconym i maleńką część chcą wysyłać tylko kurierem i przedrożyć koszty.

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez wig Zobacz posta
    dzięki za podpowiedź, zamówiłem na eBayu, niestety nasi serwisanci z Żytniej nie przewidują wysyłki poleconym i maleńką część chcą wysyłać tylko kurierem i przedrożyć koszty.
    To zrozumiałe - z listem/paczką trzeba się pofatygować na pocztę. Czas serwisanta mógłby cię kosztować więcej niż różnica pomiędzy PP a przesyłką kurierską.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Coś już napisał

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    To zrozumiałe - z listem/paczką trzeba się pofatygować na pocztę. Czas serwisanta mógłby cię kosztować więcej niż różnica pomiędzy PP a przesyłką kurierską.
    wiesz co, to raczej kwestia dobrej woli i elastyczności , przecież poza wysyłką zleceń taka firma ma także korespondencję listową i tak ktoś na pocztę iść co jakiś czas musi, ale jak się nie ma konkurencji, to tak wygląda.
    ale już po temacie, zamówione, dotrze w podobnym czasie, a i na flaszkę wina zostanie ...
    Ostatnio edytowane przez wig ; 28-11-2012 o 21:58

a bez czerwonego plastiku nie działa?
    Ostatnio edytowane przez thedoc ; 28-11-2012 o 22:22

Uprawnienia umieszczania postów