Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Canon 40mm STM -- pomoc przy aktualizacji oprogramowania (Poznań)

Mieszany widok

Domyślnie Canon 40mm STM -- pomoc przy aktualizacji oprogramowania (Poznań)

Dzień dobry,

Muszę uaktualnić soft do obiektywu Canon 40mm STM, ponieważ poprzednia wersja softu zawiera błąd blokujący w obiektywie AF:
    EF 40mm F2.8 STM
    W związku z tym szukam osoby (lub sklepu/serwisu) z Poznania, mającej aparat Canon EOS-1D X, Canon EOS 5D Mark III lub Canon EOS 650D (zgodnie z informacjami w linku, preferowany ten ostatni), która umożliwiła by mi aktualizację oprogramowania.
    (alternatywą jest odesłanie obiektywu do serwisu w W-wie, ale wydaje mi się to przesadą, jeśli aktualizację oprogramowania można zrobić bez problemu samodzielnie, mając jeden z nowszych aparatów).
    Jeśli ktoś jest mi w stanie pomóc, proszę o wiadomość na priva. Z góry dziękuję i pozdrawiam!

Wojtek

Bywalec Awatar Dragunov
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie Odp: Canon 40mm STM -- pomoc przy aktualizacji oprogramowania (Poznań)

A ile razy zablokował się AF? Mój egzemplarz też podobno ma taki błąd, ale jeszcze jakoś nie przytrafiło się.
    7D l EOS 30 Date l sure shot WP-1 l 40/2.8 l SPEEDLITE 580EXll l MAMIYA RB67 + SEKOR 90/3.8
    http://piotrplyszewski.pl/

Domyślnie Odp: Canon 40mm STM -- pomoc przy aktualizacji oprogramowania (Poznań)

Dotychczas zdarzyło mi się to dwukrotnie podczas przypadkowego mocnego dociśnięcia przedniej części obiektywu do samego końca, więc nie stanowi tak naprawdę problemu w użytkowaniu. Tym niemniej lepiej by mi się żyło wiedząc, że nie ma już tej wady.

Bywalec Awatar Dragunov
    Miasto
    Wrocław

Spokojny sen ważny bardzo.
    Powodzenia w poszukiwaniu body.
    7D l EOS 30 Date l sure shot WP-1 l 40/2.8 l SPEEDLITE 580EXll l MAMIYA RB67 + SEKOR 90/3.8
    http://piotrplyszewski.pl/

Uprawnienia umieszczania postów