pozdro.,
m.
Według regulaminu zabawy powinno być...
--- Kolejny post ---
http://sophistifashion.pl/artykuly/trendy/golden-age-kolekcja-pull-and-bear-wiosnalato-2010.html
Pstrykadełka, słoiki, staza, cztery duże koła i trzy anteny.
oczywiście.
ale nie ma tak łatwo. :wink:
przez ostatni rok nie miałem czasu na aktualizowanie zdjęć w moim pf na mm - więc tam tej foty nie będzie. z tego samego powodu nie będzie to żadna modelka z referencji. ale jest trzeci sposób na "powiązanie" - i nawet nie trzeba tak głęboko kopać...
niestety nie, ech, nie robię niestety takich fajnych fot...
kolejne dwa kawałki:
pozdro.,
m.
może by to rozruszać?
tak, tylko jak? :-|
bo widzę, że jak czegoś nie ma w googlach, to znaczy, że nie istnieje i nie da się znaleźć. :wink:
pozdro.,
m.
bo fajniej się szuka miejsc lub konkretnych przedmiotów niż lokalizacji zdjęć w internecieNominowany (patrz niżej) użytkownik (Autor) zakłada wątek z własnym zdjęciem przedstawiającym pewne miejsce lub przedmiot i formułuje precyzyjne pytanie do innych użytkowników, związane z zawartością zdjęcia, np. „co to jest za przedmiot”, „do czego to służy”, „gdzie znajduje się ten obiekt”, „w jakim mieście wykonano to zdjęcie”, ...
ale nigdzie nie jest napisane, że szukać można tylko w googlach.
IMHO to zadanie jest dużo prostsze, wystarczy tylko czytać ze zrozumieniem.
mogę np. wrzucić coś takiego - co to jest i gdzie to jest - tylko że... to już było:
pozdro.,
m.
z jednej strony odsyłasz nas do szperania w serwisie mm, potem piszesz, że nie aktualizujesz swojego pf w tym serwisie i że tej fotki tam nie ma, nie ma też modelki z tego zdjęcia. Starałem się różnymi sposobami to znaleźć, zrozumieć Twoją logikę rozwiązania zagadki, ale po prostu po pewnym czasie sobie odpuściłem ...myślałem, że będą wkrótce lepsi szperacze i się wyjaśni, a tu lipa ...