Uparciuszki robia te zjazdy, plenerki, spotkania gdy pogoda antywypadowa. Torun ladne miasto ale poczekam do wiosny/lata 8)
Uparciuszki robia te zjazdy, plenerki, spotkania gdy pogoda antywypadowa. Torun ladne miasto ale poczekam do wiosny/lata 8)
na 60% bede i stale wzrasta...8) pewnie bede ale musze dobrze pogadac i sie troszke pouczycZamieszczone przez -=Festyk=-
![]()
to bedzie moj 1 taki plener mam nadzieje ze sie uda...
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Złot w Toruniu? No proszę :-) to ja jako rodowity krzyżak też się przyłączę :-)
To jakie szczegóły ?
Canon 30D | EF-S 18-55/3.5-5.6 | EF 70-210/3.5-4.5 | EF 50/1.8 | EF 100/2.8 | EF 24-105/4.0 IS | Metz 54-MZ4
album-foto.pl | plfoto
no narazie jest 8 osob, ciekawie sie zapowiada:-) moze juz jakies male konkrety? co, gdzie, kiedy, jak?
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
jak znam zycie to z owych zapowiedzi zostanie 30-40%wiec apeluje o przemyslenie slowa "BEDE"
niebawem bedziemy ustalac rezerwacje jakiegos hotelu - wiec tu tez trzeba z rozwaga przemyslec sprawe![]()
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
Jaka antywypadowa - Vitez ty sie nie znaszZamieszczone przez Vitez
![]()
hehs jako mroz, deszcz i wiart nie spowodowaly wielkich trudnosci w foceniu Pragi. Ogolnie czasem zaleca sie miasto noca w lekkim deszczu focic.. ladnie wtedy swiatlo sie rozklada na wszystkich mokrych powierzchniach. Z tego co wyczytalem i moze w lekkim stopniu doswiadczylem, fotografowac mozna zawsze i wszedzie - tylko trzeba chciec
albo focic z balkonu hrhhrhrh
Ostatnio edytowane przez asterix ; 13-02-2006 o 15:10
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
Jestem po prostu cieplolubnym stworemZamieszczone przez Auwo
![]()
(uwaga: żart)
Ze stworem to się nawet zgodę
BTW. Termin zlotu się widzę zmienił, ale ja się wpisuję na listę. Pogoda wbrew skądinąd zasłyszanym złym prognozom jest zamówiona![]()
Ostatnio edytowane przez Cichy ; 13-02-2006 o 15:46
O obiektywach wiem prawie wszystko