Toruń to dobra miejscówka - może uda się pójść w reporterkę - jak Wisła wyleje...![]()
Toruń to dobra miejscówka - może uda się pójść w reporterkę - jak Wisła wyleje...![]()
Trzeba zalatwic na tamie we Wloclawku zeby wiecej wody wypuscili![]()
ja jade na zlocik do katowic wiec nie bedzie mnie do piatku - jak byc co to sie pisze na ten nocleg (jak wyjdzie gdzies indziej to tez) 1osoba
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
Ja bedę w Toruniu ale za nocleg dziekuję, moje kochanie wybrało inną miejscówke ( droższą :wink: ) i bliżej klubu gdzie jest festiwal jazzowy na ktory wlasnie jade.
Moze ktoś przedstawi jakiś plan akcji, kiedy focenie kiedy piwko , gdzie za ile itd :-D
Ja to sie najbardziej bym na jakies nocne focenie nastawial, tak po polnocy![]()
podpis...
Hehe, szkoda że nie jadę, bo chyba w Pradze moje planowanie się sprawdziło?Zamieszczone przez Tomasz Golinski
![]()
Podaj namiary na miejscowke bo ja tez jestem bardzej jazzow ustosunkowanyZamieszczone przez SimOn!
Ze swojej strony mogę polecić Pizzerię Browarna (http://www.starabrowarna.pl/). Można tam najeść się do syta. Oczywiście nie tylko pizzą. Np. zamawiając sałatkę podają ją na talerzu od pizzyZmawiając np. spaghetti też dostaniecie ją na talerzu od pizzy, więc wystarczy zamówić tylko sałatkęi napewno ledwo ją zje 1 osoba i nie będzie chciała tknąć już niczego innego
Zawsze się tam stołuję jak bywam w Toruniu.
Aparacik, szkiełeczka, lampeczka i plecaczek...
no to sie nam fajny zlocik robi![]()
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.