fICHU - daj spokoj warszawa nie zajac
Poproszę zainteresowanych o informacje na temat ilości miejsc noclegowych i przedziale cenowym. Info kierować na priv do środy wlącznie.
fICHU - daj spokoj warszawa nie zajac
Poproszę zainteresowanych o informacje na temat ilości miejsc noclegowych i przedziale cenowym. Info kierować na priv do środy wlącznie.
Ostatnio edytowane przez Auwo ; 12-02-2006 o 23:29
auwo ja wiem ze to tylko maly skok ale mama... tak jak cus to pojedze ze mna a jak nie to bede rozmawail z nia ladnie to mzoe poscsi mnie samego:-) a nie zauwazylem ze to jest 25-26 takze chyba nie bede mogl bo do szkoly bede musial sie przygotowac... a czemu nie ten najblizszy weekend?:>
Ostatnio edytowane przez FOTOGRAF ; 12-02-2006 o 23:34
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Auwo nie kus![]()
To ze jestes z mojej wioski Cie nie usprawiedliwia!
7D, 30D, C17-40/4L, C24-105/4LIS, C70-300/4-5.6IS, T28-75/2.8, 580EX.II; KM DiMAGE Z3; Praktica L
Mój śmietnik
Ja w weekend 25-26 jestem w Toruniu na VI JAZZ OD NOWA FESTIVAL. Wiec wciagu dnia mozna by sie spotkac i jakas fotke szczelic i jakies piwo wypic![]()
podpis...
Ech, Od Nowa, Blues Meeting... łezka się w oku kręci ;-)
cichy, czym pomykasz, może razem?Zamieszczone przez Cichy
![]()
pozdro.,
m.
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
No jechać trza![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
Plan A wypalił!Porozmawiałem z bratem i się zgodził!Na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć,że będę ja,mój brat i jego dziewczyna.Nie ma takiego emota aby wyrazić moją radość
Chciałbym jeszcze podziękować Auwo za chęć pomocy.Wielkie dzięki!Masz u mnie wielkiego plusa![]()