niech wystąpi jakiś promotor i zapoda plan na obydwa dni, bo mnie interesi TYLKO niedziela...
tak jak wspomniałem, do Torunia dojedę wg grafika punkt 10ta.
Opłaca się?? Tzn chodzi o to do której w niedziele planujecie urzędować?
niech wystąpi jakiś promotor i zapoda plan na obydwa dni, bo mnie interesi TYLKO niedziela...
tak jak wspomniałem, do Torunia dojedę wg grafika punkt 10ta.
Opłaca się?? Tzn chodzi o to do której w niedziele planujecie urzędować?
Ja w sobote w Toruniu gdzies od 11 do 18 nauczam studentow w jednym z budynkow UMK niemal w obrebie Starowki Torunskiej. Od 18 to swiatlo do focenia w Toruniu bedzie raczej slabiutkie (no chyba zeby mury od strony Wisly ladnie podswietlone focic). Ale gdyby powstal i zostal na forum zapodany jakis bardziej szczegolowy plan na np. wieczorne, sobotnie biesiadowanie w jakiejs knajpce na Starowce to zapewne chetnie bym wpadl. Polecam gospode austryjacka Servus ul. Zeglarska
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
a nie lepiej McDonalldZamieszczone przez Pszczola
![]()
zart:wink:
To może ja zaproponuje 11.00 w PTTK. Ci co puzniej dojadą mogą skontaktowac się na komórkę, mój nr. 501 106 470
ja bede dzwonic z rana hehe do Tomka bo jako osoba zielona musi byc dobrze poinformowany![]()
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
jakaś aluzja??Zamieszczone przez asterix
BTW, ustalcie coś w końcu panowie...