Ujęte idealnie- Tak to będzie raczej zakup na parę ładnych lat, więc raczej nie planuję go odsprzedawać (zostanie "zajechany" jak obecny S3IS
) Poza tym wydatek zaksięgowany w kolumnie "winny" - popłakałem się ze śmiechu
lepiej bym tego nie ujął
))
Przeglądnąłem te zdjęcia i na prawdę widzę różnicę - obecny S3 by trochę gorszym świetle strasznie się gubił. Odnośnie "rozwijania" tego zestawu to za miesiąc lub dwa planuję rozbudować ten zestaw o jakieś oko co "łapie" dużo więcej światła niż 18-55 lub może jakieś tele...![]()
Już mi się podoba to porównanieZamieszczone przez tlustyx
![]()
Dzięki piękne za odpowiedzi - teraz przynajmniej wszystko zaczyna mi się powoli klarować
A i jeszcze jedno pytanie mi przychodzi do głowy: Jak radzi sobie AF w tym modelu? Jaki jest czas reakcji AF w trybie ciągłym lub mieszanym w odniesieniu do S3IS? Dużo szybciej "łapie"? Jakie są wasze doświadczenia w tej działce? (zdjęcia choćby z meczu koszykówki)
P.S jak sprawuje się w niem tryb Macro? Wiem wiem, mam "rozjechany" wachlarz zainteresowań, ale cóż na to poradzićBardzo lubię fotografię sportową i makro
P.S 2 Czy jest (a jak jest) to jak się sprawuje tryb "B" w tym Canonie? I czy trzeba "trzymać spust" czy jest np opcja ponownego wciśnięcia spustu (dajmy na to po np.: 5 minutach...) ?
Pozdrawiam,
Michał Cz.