Pokaż wyniki od 21 do 30 z 71

Wątek: Canon 1100D na pierwsze "lustro" - czy warto, czy się opłaca, itp. ...

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar solti
    Miasto
    Poznań

Domyślnie Odp: Canon 1100D na pierwsze "lustro" - czy warto, czy się opłaca, itp. ...

Cytat Zamieszczone przez wyrwiflak Zobacz posta
    Naukę jazdy należy czasami zacząć od Trabanta by potem umieć docenić Toyotę.
    I z tym się zgodzę! Jak trabanta rozbijesz, to nie będzie żal, lub nawet jeśli trochę będzie, to znacznie mniej Mogę się też zgodzić, że na początek, jeśli ktoś dopiero sprawdza, czy wciągnie się w fotografię, nie warto kupować zbyt drogiego sprzętu, bo szkoda wyrzucać pieniądze w błoto. Ale to by było na tyle zalet najniższej serii EOS'ów. A jeśli szukałbym dla siebie czegoś małego i poręcznego, to również byłoby coś innego.

Dalej nie będę się rozpisywał, bo nie mam w zwyczaju kopać leżącego

Cytat Zamieszczone przez jac+ Zobacz posta
    @solti... Dla mnie, czy dla Ciebie to może być wada, czy dyskomfort. Jednak np. moja żonka wymieniła swego czasu 40D (odziedziczone po mnie) na Nikona D3100 akurat ze względu na to, że 40D był dla niej za ciężki i za wielki, a przewaga techniczna canona była jej kompletnie zbyteczna. Przekładając to na język motoryzacyjny: maybach jest wygodniejszy i lepszy, ale smarta łatwiej zaparkować .
    jac+ nie sposób odmówić Ci pewnej racji, ale jeśli ktoś szuka małego body, to nawet wtedy można wybrać lepiej. Poza tym mogę zrozumieć twoja żonkę, bo - przekładając to na język motoryzacyjny - sam wolę jeździć autami segmentu B lub C, niż jakimiś landarami
    Ostatnio edytowane przez solti ; 16-11-2012 o 21:12
    Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności Niestety ja mam tylko chęci
    galeria na forum Canon-board
    galeria na stronie lotnictwo.net.pl
    galeria.solti.pl

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów