Pokaż wyniki od 1 do 10 z 71

Wątek: Canon 1100D na pierwsze "lustro" - czy warto, czy się opłaca, itp. ...

Widok wątkowy

Początki nałogu
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie Odp: Canon 1100D na pierwsze "lustro" - czy warto, czy się opłaca, itp. ...

to jest to co pisalem wczesniej, ze puszka traci na wartosci, a dobre szklo zawsze sie przyda bo jest dobrym szklem. tez mam 350d, ktory jest tylko dodatkiem do posiadanego osprzetu. co do czyszczenia matrycy ultradziwekami, moja 350d tego nie ma i nie mam problemu z farfoclami na matrycy. zreszta nie wiem na ile zdaje egzamin takie czyszczenie matrycy.
    ciekawe jak bedzie sie podobac w MM ten 1100d.

tutaj nie chodzi o kupno cochwila nowej puszki. dla mnie kupienie serii xxD eliminuje wiele problemow na przyszlosc. ja nie myslalbym o zmianie mojej 350d, gdy by miala to dodatkowe kolo nastaw. przy pracy w trybie M to jest katorga, zmiana punktu ostrzenia, ew. iso makabreska. jak biore w dlonie 50D mojego brata to praca w M lub ustawianie korekcji ekspozycji to przyjemnosc. no i wizjer to jest to .
    jesli chodzi o porownanie do aut ok. kupisz nowa astre za 50tys. bez klimy, z silnikiem 1.4 i z bakaznikiem 500l. w wakacje sie okaze, ze sa upaly 30C, ty masz do zapakowania cala rodzine i chcesz jechac szybko i wygodnie autostrada. 1100d tez mozna robic fajne i udane foty, jednak wygoda tez jest bardzo istotna. co do trwalosci 1100d i xxD z jakims przebiegiem, polemizowalbym jesli chodzi o trwalosc. jakos nie wydaje mi sie zeby ten 1100d wytrzymal chociaz polowe tego co seria xxD. warto porownac popularne szklo 1.8 50 I i 1.8 50 II od canona, ktore kupic stare, czy nowe?
    Ostatnio edytowane przez adam1004a ; 20-11-2012 o 10:13
    5Dc, 70d, C 10-22, S 18-35, S 50 1.4EX, T 70-200 2.8 macro, T90 2.8 VC, ciut m42, yn 568

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów