Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Pierwszy koncert

Widok wątkowy

Domyślnie Pierwszy koncert

Witam.
    W niedziele odbędzie się koncert zespołu "Boys" podczas którego mam fotografować. Jako że jest to mój pierwszy koncert chciałem zasięgnąć kilku rad i posłuchać od Was parę przydatnych słów. Sprzęt który posiadam to 550D + 50 1.8 +18 -55 (chodź myślę że z 18-55 nie będę korzystał bo jest ciemny). Będę stał blisko sceny która jest w miarę niska (byłem, sprawdzałem) więc myślę że 50 tka da radę... Zresztą nie mam wyboru bo nie stać mnie na zakup kilka dni przed nowego szkiełka.
    Zdjęcia będę robił w pełnym manualu - domyślam się że powinienem użyć trybu All Silvero (tak to się chyba zwie)? Jeśli chodzi o przysłonę myślę że będę wachał się między 2.0 a 2.8. Pewnie przydałby się obiektyw na szersze kadry - nie mniej jednak najbardziej zależy mi na samym wokaliście (może niesłuszne). Pewnie zapytanie po co się za to biorę skoro nic o tym nie wiem.. No cóż wszystkiego trzeba spróbować. Spróbuje, zobaczę jak mi pójdzie i następnym razem będę wiedział czy odmówić czy wziąć zlecenie. Nie wiem o co mam pytać jako że to pierwszy raz liczę że sami coś podpowiecie
    Pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez Mateusz. ; 15-11-2012 o 11:02

Uprawnienia umieszczania postów