Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 44 z 44

Wątek: Zastosowanie IS w ciężkich warunkach

guzman
    Guest

Domyślnie

pikczer możesz mi powiedzieć jakich używałeś iso , do 800 czy więcej?

Co do zmarożenia ruchu uzyskanie przy f 2.8 czasu 1/125, w takich warunkach jest raczej ciężkie. W dobrze oświetlonych halach to tak.
    Ostatnio edytowane przez guzman ; 17-02-2006 o 00:40

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Moje iso to 800. Czasy jakie byly na tym koncercie oscylowaly miedzy 1/15s a 1/100, gdzie ten ostatni tylko wtedy jak swiatla wlaczli miedzy utworami.
    Ja nie jestem ani zwolennikiem ani przeciwnikiem IS-a. Dla mnie liczy sie fakt wydania na niego 3000pln. I musze sobie odpowiedziec czy warto. Jak do tej pory nie udalo mi sie zauwazyc plusow wydania takich pieniedzy. Ale nie mowie, ze jesli je dostrzege, to nie wymienie.

guzman
    Guest

Domyślnie

za niedługo wrzuce tu kilka przetestowanych obiektywów z 20D, różnica między zdjęciami to kosmos (niebo i ziemia). Powiedzmy, że przeskoczyłem 3 ery technologiczne sprzętu. Powiem jednak ze ten canonik stary nie był zły,choć się AF pieprzy w takich warunkach. Poza tym w PS można prawie wszystko

Bywalec Awatar Hipek

Domyślnie

Nieostre i niedorobione zdjęcie można w PSie poprawić, ale poruszone tylko wyrzucić......
    20D+BGE2, Canon EF 17-40 L USM, Canon EF 24-105 L USM IS, Canon EF 100-400 L USM IS, EX 580

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów