Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Sklep foto - obiektywy - Wrocław

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Sklep foto - obiektywy - Wrocław

Po filmy do analoga to takie biedaki jak my jeżdżą na koniec Kasprowicza :-D

W Fotomasterze gada się tylko z Mariuszem, to podstawowa zasada zakupów w tym sklepie.

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Cytat Zamieszczone przez strideer Zobacz posta
    Po filmy do analoga to takie biedaki jak my jeżdżą na koniec Kasprowicza :-D
    Było po 17. Nie miałem wyjścia wtedy niestety. Ale tak to prawdę mówisz ;D

Pełne uzależnienie

W roku szkolnym do 18 :-)

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Odrzańska - również odradzam, chyba że kupujący chce się poczuć jak śmieć. Kupowałem tam dwa razy - pierwszy i ostatni. Poszedłem tam kupić parę filtrów. Wszedłem do sklepu, witam się i zero reakcji ze strony panów za ladą - kontynuują swoją rozmowę. Czekałem bezskutecznie aż skończą, w końcu jeden spojrzał na mnie to powiedziałem o co mi chodzi. Gość wyciągnął filtry z szuflady, skasował, rzucił je na szklany blat, kontynuując rozmowę z kolegą za ladą. Jedyne słowa, jakie wypowiedział w moją stronę to była kwota do zapłacenia. Na "do widzenia" też brak reakcji. Choćby nie wiem co to moja noga tam więcej nie postanie i odradzam wszystkim ten sklep.
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Cytat Zamieszczone przez strideer Zobacz posta

W Fotomasterze gada się tylko z Mariuszem, to podstawowa zasada zakupów w tym sklepie.
    ale z którym, jest ich dwóch
    A co do opinii o FM wcale tacy straszni nie są, to też ludzie a nie roboty z ciągłym uśmiechem na twarzy.
    5D MarkII i III, + szkiełka L ... i Mitros+

Uzależniony Awatar kaindox

Cytat Zamieszczone przez Gall_Anonimowy Zobacz posta
    A co do opinii o FM wcale tacy straszni nie są, to też ludzie a nie roboty z ciągłym uśmiechem na twarzy.
    nie brak uśmiechu jest tu problemem a brak kultury a co za tym idzie brak profesjonalizmu. Jak ktoś klienta nie potrafi obsłużyć to niech kartony na magazynie przerzuca

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów