Cześć,
Orientuje się może ktoś gdzie we Wrocławiu można wydrukować coś na Ultrachrome K3, a jeszcze lepiej HDR? Formaty jakie mnie interesują to min. A3+, częściej 40x60 i w górę, czyli drukarki typu Epson Pro 4900/7900.
Cześć,
Orientuje się może ktoś gdzie we Wrocławiu można wydrukować coś na Ultrachrome K3, a jeszcze lepiej HDR? Formaty jakie mnie interesują to min. A3+, częściej 40x60 i w górę, czyli drukarki typu Epson Pro 4900/7900.
Pozdrawiam, Szymon Zdziabek
Blog: http://szymon.zdziabek.net/blog
Witaj!
A czemu się uparłeś na Epsona? Dlaczego nie Canon i jego 12 kałamarzy?
Regulamin pkt 8.
Korzystałem wcześniej z Epsona i byłem zadowolony z rezultatów, ale oczywiście Lucynę też zaakceptuję. Tym bardziej, że kilka dni po napisaniu tego posta zanabyłem Pro 1 :-). Nadal jednak szukam czegoś w formacie do 60x90.
Pozdrawiam, Szymon Zdziabek
Blog: http://szymon.zdziabek.net/blog
Nie chce wyjść na ignoranta - ja z druku wielkoformatowego korzystam wyłącznie do druku posterów - ale firmy typu Leviko, Polger czy grunwald24 nie zadowalają Cię? Pierwsza i ostatnia ma jakieś sprzęty Canona.
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0
Canon w wodnoatramentowej serii ploterów iPF robi maszyny 5-cio kolorowe barwnikowe do zastosowań CAD/GIS/Repro - i te wprawdzie ładnie wydrukują fotkę, ale trwałe toto nie będzie.
Robi też 8-o i 12-o kolorowe maszyny pigmentowe dające trwały wydruk o piekielnie wysokiej jakości.
Szczególnie 12-o kolorowe plotery serii iPFx300 oraz najnowsze iPFx400 wykorzystujące atrament pigmentowy LUCIA EX to bodaj najlepsze plotery fotoraficzne jakie kiedykolwiek popełnił rodzaj ludzki.
jeśli szukasz czegoś do formatu 60x90 podeślę namiary na prv.
Regulamin pkt 8.
czojnyj trafnie to ująłeś. mnie jakość z iPF6300 położyła na łopatki. właściciele laboratoriów fotograficznych sceptycznie podchodzą do druku, aż nie zobaczą wydruków na własne oczy.
Regulamin pkt 8.