Pokaż wyniki od 1 do 10 z 242

Wątek: Canon EF 24-70 f/4L IS USM, Canon EF 35 f/2 IS USM - nowe szkła

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Canon EF 24-70 f/4L IS USM, Canon EF 35 f/2 IS USM - nowe szkła

Cytat Zamieszczone przez Lucky Luck Zobacz posta
    No ... coś mi się obiło o uszy Zobacz wyniki finansowe np. Samsunga Co ich kryzys nie dotyczy ?

A może kryzys jest tylko w branży foto ?
    A może Samsung nie żyje z foto tylko z telefonów, a foto to u ich kompletny margines? Jak już zobaczysz na telewizory to jest bardzo nieróżowo.
    Nie wiem czy w foto jest kryzys czy nie ale jak się porównuje wyniki firm z branży to Canon mimo spadków wypada całkiem nieźle dlatego pisanie, że mają złą strategię czy że ich marketing leży jakoś mi się kłóci z powyższym . Szczególnie w kontekście przytaczanych "świetlanych sukcesów" firm które ledwo przędą jak Sony choćby.

Krótko mówiąc bawienie się tu domorosły marketing i strategiczne porady dla firm jest delikatnie mówiąc z góry skazane na niepowodzenie.

BTW: jeśli system EOS jak niektórzy tu przewidują stanie się systemem dla "pro" no to wysokie ceny szkieł są jak najbardziej logicznym posunięciem
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 07-11-2012 o 15:46
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów