495 pozycji na Allegro. Pewnie da się coś wybrać zamast zaśmiecać forum.Zamieszczone przez electron
Dodatkowo http://canon-board.info/showthread.p...ghlight=plecak
495 pozycji na Allegro. Pewnie da się coś wybrać zamast zaśmiecać forum.Zamieszczone przez electron
Dodatkowo http://canon-board.info/showthread.p...ghlight=plecak
... przepraszam kolege ale post podany powyzej przeszedlem caly, super material i informacje ale dla ladnych kilogramow sprzetu; mnie z kolei chodzilo o torbe (torebke) na body z kitowym + jasnym ( np. 50/1.8 ) obiektywami tak aby jadac gdzies nie na sesje mozna bylo wrzucic do plecaka turystycznego i gdyby ... a noz widelec ... to pstryknac kilka fotekZamieszczone przez mmsza
BTW skonczylo sie na LOWERPRO NOWA 1 AW - 100 pln
pozdrawiam
z pozdrowieniami "69"
Hi Hi - jakby co to ja mam Nova 4 AW do sprzedania - jak nowa - jak dobrze pogadasz i jestes zdecydowany to oddam w dobrej cenie - wykonanie torby 1 klasa.Sam wybierajac Torbe myslalem o oszczednosciach - ale jak nosi sie sprzet za pare K to trzeba byc pewnym tego w czym sie nosi8) .Dlatego zrezygnowalem z oszczedzenia 100PLN - bo to nie miejsce w ktorym nalezalo szukac ciecPozdrawiam
5D + L
chlopie, wyslales mi na pw info, wiem o tym - rozumiem, ze sie chciales zareklamowac (niepotrzebnie - przekazalem twoje info z pw koledze z watku); a dodatkowo odnosnie mnie - zobacz wyzej do czego potrzebuje torbe, bo plecak to kupie jak bede wiedzial czego potrzebuje i co (jaki sprzet i ile) bede mial docelowo!Zamieszczone przez borkomar
bez urazy - pozdrawiam
z pozdrowieniami "69"
Spokojnie - reklamowac sie nie musze bo jak nie sprzedam to bedzie zapas- poza tym jesli juz wiesz czego potrzebujesz to po co dalej drozyc ten temat
Bez urazy ofkors:rolleyes:
Ostatnio edytowane przez borkomar ; 13-02-2006 o 00:16
5D + L
... nieuwaznie czytales ale nie bede sie juz z toba przepychal -> powiedzmy, ze masz racje,Zamieszczone przez borkomar
przepraszam wszytkich za smietnik na forum
pozdrawiam
z pozdrowieniami "69"
Dla mnie wybór byłby prosty - LowePro Stealth Reporter. 100, 200, whatever, w zależoności od potrzeb.
J.... czy wyscie wszyscy powariowali, czy nikt nie czyta calego watku:Zamieszczone przez dazz
1. potrzeby sa opisane wczesnie - wystarczy przeczytac;
2. juz kupilem torbe - i to zgodna ze swoimi potrzebami (opisanymi wyzej)!
... mam nadzieje, ze to tylko biometr niekorzystny??:
EDIT: chyba, ze to odpowiedzi dla "electron" - ufff, mnie tez dopadl, przepraszam
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Zodiakalny Rak ; 13-02-2006 o 16:33
z pozdrowieniami "69"
Miałem podobny dylemat i rozwiązałem go w tamrakiem velocity 7 (230 PLN sic!). Potrzebowałem torby (plecaka) na narty, która mieściłaby 350D+kit i 50/1.8 oraz butelke wody (czyt. piersiówke ;-). Na nartach torba sprawdziła się super a i mysle, że na wypad na miasto też będzie lepsza od zwykłej torby przez ramie.