Witajcie
Posiadam lustrzankę Canona eos 450D. Chciałabym się dowiedzieć, czego potrzebuję do stworzenia miniaturowego, domowego studia.
Na razie nie dysponuję dużymi finansami, więc patrzyłam na wszystko co jest w miarę tanie. Wybrałam takie rzeczy:
Lampa błyskowa BY26AL AUTOMATYKA HIT Promocja Łódź (2769040793) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
światło ciągłe stałe 2x150W 225cm REGULACJA MOCY ! (2756748484) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Kostka synchro TTL Canon z PC od FRIPERS FVat (2754518952) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
PRZEWÓD KABEL SYNCHRO PC-JACK duży 5m do STUDIO +M (2737227817) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Nie wiem, czy potrzebuję czegoś jeszcze i czy to co wybrałam jest odpowiednie do mojego aparatu.
Proszę o jakieś wskazówki, co mogłabym kupić w miarę okazyjnej cenieI oczywiście dziękuję za rady.