a jednak , wstydzisz się tego co napisałeś bo usunąłeś
jest progres
a jednak , wstydzisz się tego co napisałeś bo usunąłeś
jest progres
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
Ja? Nic nie usuwałem. To Wy usunęliście mój post.
Ja nie mam się czego wstydzić. Ja nie wciskam nikomu firmy, która jest tak ********a, że musi się uciekać do "szeptanego marketingu".
Jeżeli w wątku "Gdzie się uczyć?" nie będzie można wskazać "gdzie się uczyć" to ten wątek, być może ciekawy, niewiele wyjaśni pytającym.
Uważam, że jeżeli ktoś ma osobiste doświadczenia negatywne odnośnie wskazywanych propozycji to może się objawić ale negować tak tylko "dla podtrzymania dyskusji" to się nie godzi.
https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
No to macie problem z forum. Ja tylko nacisnąłem edycję i pojawił mi się komunikat o błędzie. Tyle.
Natomiast nie było by całej tej gadki, gdyby ta firma zamieściła normalne ogłoszenie. Jak ktoś chce skorzystać, proszę bardzo. Ty Becek, jednak w dziale, który ma pomóc, a nie zedrzeć z ludzi kasę, piszesz "polecam tą firmę i ten kurs". Więc to Ty powinieneś się wstydzić. Albo Ci zapłacili, więc uprawiasz "szeptany marketing", albo robisz to bezinteresownie, ale w takim razie kpisz sobie z młodych ludzi, którzy przychodzą na forum, żeby znaleźć pomoc. To taka jest Wasza misja?
I mnie pytasz, czy ja mogę spojrzeć w lustro...
idź się leczyć
wtedy nie będzie tej debilnej gadki
Bardzo proszę o powstrzymanie się od takich personalnych wycieczek.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 09-11-2021 o 19:07
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
I tą wypowiedzią potwierdziłeś ostatecznie, kto tu powinien się wstydzić.
W tym dziale powinny być adresy szkół, techników i uczelni fotograficznych, w całej Polsce. A nie namiary na jakąś dziadowską firmę, która chce skosić dziesięć patoli w jeden dzień, a szkoda jej paru groszy na porządną reklamę...
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
To po co w ogóle to forum? Jeśli chcecie być społecznością zamkniętą na nowych użytkowników, to oczywiście, możecie WY decydować, co jest zamieszczane i gdzie. Tylko że takie podejście oznacza ni mniej ni więcej czytelną wiadomość skierowaną do wszystkich, którzy nie należą do "klanu". Wiadomość ta brzmi - Spadajcie, nie wpuszczamy obcych. Pomijam już, że tekst w rodzaju "nie ty decydujesz, co w danym dziale powinno być umieszczone", jest przykładem najgorszego traktowania ludzi, z jakim się spotkałem.
Nie dziwię się, że Wasze forum jest niemal martwe, no bo skoro o jego wyglądzie decydują tacy ludzie, jak Ty... Nie wiem tylko, jak długo jeszcze pociągniecie, skoro nie potraficie wytrzymać nawet sami z sobą. Skoro każda dyskusja kończy się wojną...
http://glebsky.pl/ Mój blog fotograficzny, oraz http://flickr.com/photos/197047644@N07/ dla tych, którzy z jakichś powodów chcieliby zobaczyć moje zdjęcia
Zszokowała cie cena i do tego sie odnosiłeś. Musisz obrzydzać to szkolenie? Teraz podważasz umiejętnosci prowadzącego kurs. Na jakiej podstawie?
Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...