Zszokowała cie cena i do tego sie odnosiłeś. Musisz obrzydzać to szkolenie? Teraz podważasz umiejętnosci prowadzącego kurs. Na jakiej podstawie?
Zszokowała cie cena i do tego sie odnosiłeś. Musisz obrzydzać to szkolenie? Teraz podważasz umiejętnosci prowadzącego kurs. Na jakiej podstawie?
Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...
Bez wdawania się w wojnę i okładania po szczękach, proste pytanie do Admina:
czy tutaj, na tym forum, user ma możliwość usunięcia własnego postu, czy nie ma???
Podobno nie było takiej możliwości, a tu nagle wpis:
Kolekcjoner - Ta wiadomość została usunięta przez Heldbaum.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ależ skąd. Nic mnie nie zaszokowało. Przecież uczyć każdy może. Wydawać pieniądze, w dowolny sposób też. To nie moje pieniądze.
Ja byłem tylko trochę zaskoczony, bo myślałem początkowo, że jestem na forum fotograficznym, ale już mnie wyprowadzono z błędu. Tak że tego...
--- Kolejny post ---
A z usuwaniem postu, to tak jak mówiłem. Używając telefonu, wcisnąłem przycisk edycji. Wyskoczył mi komunikat - wystąpił błąd, skontaktuj się z administracją - Po czym mój post znikł.
Fundacja - Fotografia dla przyszłości organizuje UWAGA warsztaty. Koszt warsztatów - 2000zł za Zajęcia warsztatowe z tradycyjnej fotografii czarno-białej - 16 godzin.
To tak podsumowując wątek.
A gdyby ktoś szukał szkoły o tematyce foto to listę znajdzie tu https://www.canon-board.info/threads...%99-uczy%C4%87
Hehe, w punkt. To ja może jeszcze dorzucę coś (i napisze to enigmatycznie) o nazwisku jakie tutaj wcześniej padło i, które w kontekście pewniej fotograficznej organizacji, która tworzyło, jest w kuluarach kojarzone z wyciąganiem kasy... Niektórzy naprawdę powinni dotlenić mózg zanim coś napiszą i aby nie trzeba było kasować własnych postów.
A wracając do meritum to wątpię aby Becek robił tu jakaś szeptaną reklamę.
Ostatnio edytowane przez kmeg ; 10-11-2021 o 15:42
Jeszcze raz powtarzam - Ja nie usuwałem żadnego mojego postu. A jeśli chodzi o szkołę prowadzoną przez fundację Fotografia dla Przyszłości, to ja ją skończyłem mniej więcej 20 lat temu. I to jest dobra szkoła.
Tak, tytułem podsumowania...
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Nie usuwałem. Treści oczywiście nie mam powodu się wstydzić, w przeciwieństwie do większości z Was, ja tam nikogo nie obrażałem i nikomu nie kazałem "iść się leczyć". Jeśli masz problemy z zaakceptowaniem faktu, że forum działa w tym względzie nieprawidłowo i usuwa posty, które chciał ktoś jedynie edytować, no to bardzo mi przykro, ale to już nie mój problem. Ja to zgłosiłem i uważam, że powinniście się przyjrzeć temu, jako usterce technicznej, a nie wmawiać mi, jak zdarta płyta, że "ja coś usuwałem".
http://glebsky.pl/ Mój blog fotograficzny, oraz http://flickr.com/photos/197047644@N07/ dla tych, którzy z jakichś powodów chcieliby zobaczyć moje zdjęcia
Kapitan Wagner