Strona 9 z 13 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 123

Wątek: Gdzie się uczyć II?

Początki nałogu
    Miasto
    Lublin

Domyślnie Odp: Gdzie się uczyć II?

Bez wdawania się w wojnę i okładania po szczękach, proste pytanie do Admina:
    czy tutaj, na tym forum, user ma możliwość usunięcia własnego postu, czy nie ma???
    Podobno nie było takiej możliwości, a tu nagle wpis:

Kolekcjoner - Ta wiadomość została usunięta przez Heldbaum.

Uzależniony Awatar Heldbaum
    Miasto
    Glasgow

Ależ skąd. Nic mnie nie zaszokowało. Przecież uczyć każdy może. Wydawać pieniądze, w dowolny sposób też. To nie moje pieniądze.
    Ja byłem tylko trochę zaskoczony, bo myślałem początkowo, że jestem na forum fotograficznym, ale już mnie wyprowadzono z błędu. Tak że tego...

--- Kolejny post ---

A z usuwaniem postu, to tak jak mówiłem. Używając telefonu, wcisnąłem przycisk edycji. Wyskoczył mi komunikat - wystąpił błąd, skontaktuj się z administracją - Po czym mój post znikł.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez Jacek Zobacz posta
    Bez wdawania się w wojnę i okładania po szczękach, proste pytanie do Admina:
    czy tutaj, na tym forum, user ma możliwość usunięcia własnego postu, czy nie ma???
    Podobno nie było takiej możliwości, a tu nagle wpis:
    Użytkownik może usunąć post przez określony czas od jego zamieszczenia. Nie pamiętam już ile ale dosyć krótki.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Siedlce

Fundacja - Fotografia dla przyszłości organizuje UWAGA warsztaty. Koszt warsztatów - 2000zł za Zajęcia warsztatowe z tradycyjnej fotografii czarno-białej - 16 godzin.

To tak podsumowując wątek.

A gdyby ktoś szukał szkoły o tematyce foto to listę znajdzie tu https://www.canon-board.info/threads...%99-uczy%C4%87

Pełne uzależnienie Awatar kmeg

Cytat Zamieszczone przez robertskc7 Zobacz posta
    Fundacja - Fotografia dla przyszłości organizuje UWAGA warsztaty. Koszt warsztatów - 2000zł za Zajęcia warsztatowe z tradycyjnej fotografii czarno-białej - 16 godzin.

To tak podsumowując wątek.

A gdyby ktoś szukał szkoły o tematyce foto to listę znajdzie tu https://www.canon-board.info/threads...%99-uczy%C4%87
    Hehe, w punkt. To ja może jeszcze dorzucę coś (i napisze to enigmatycznie) o nazwisku jakie tutaj wcześniej padło i, które w kontekście pewniej fotograficznej organizacji, która tworzyło, jest w kuluarach kojarzone z wyciąganiem kasy... Niektórzy naprawdę powinni dotlenić mózg zanim coś napiszą i aby nie trzeba było kasować własnych postów.

A wracając do meritum to wątpię aby Becek robił tu jakaś szeptaną reklamę.
    Ostatnio edytowane przez kmeg ; 10-11-2021 o 15:42

Miasto
    Glasgow

Jeszcze raz powtarzam - Ja nie usuwałem żadnego mojego postu. A jeśli chodzi o szkołę prowadzoną przez fundację Fotografia dla Przyszłości, to ja ją skończyłem mniej więcej 20 lat temu. I to jest dobra szkoła.
    Tak, tytułem podsumowania...

Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez Heldbaum Zobacz posta
    Jeszcze raz powtarzam - Ja nie usuwałem żadnego mojego postu.
    Ależ oczywiście że usuwałeś - zresztą nie dziwię się - biorąc pod uwagę jego treść . Gdyby usuwał ktokolwiek z administracji to być otrzymał wiadomość prywatną i monit powiadamiający o tym fakcie .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Miasto
    Glasgow

Nie usuwałem. Treści oczywiście nie mam powodu się wstydzić, w przeciwieństwie do większości z Was, ja tam nikogo nie obrażałem i nikomu nie kazałem "iść się leczyć". Jeśli masz problemy z zaakceptowaniem faktu, że forum działa w tym względzie nieprawidłowo i usuwa posty, które chciał ktoś jedynie edytować, no to bardzo mi przykro, ale to już nie mój problem. Ja to zgłosiłem i uważam, że powinniście się przyjrzeć temu, jako usterce technicznej, a nie wmawiać mi, jak zdarta płyta, że "ja coś usuwałem".
    http://glebsky.pl/ Mój blog fotograficzny, oraz http://flickr.com/photos/197047644@N07/ dla tych, którzy z jakichś powodów chcieliby zobaczyć moje zdjęcia

Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez Heldbaum Zobacz posta
    Nie usuwałem. Treści oczywiście nie mam powodu się wstydzić, w przeciwieństwie do większości z Was, ja tam nikogo nie obrażałem i nikomu nie kazałem "iść się leczyć". Jeśli masz problemy z zaakceptowaniem faktu, że forum działa w tym względzie nieprawidłowo i usuwa posty, które chciał ktoś jedynie edytować, no to bardzo mi przykro, ale to już nie mój problem. Ja to zgłosiłem i uważam, że powinniście się przyjrzeć temu, jako usterce technicznej, a nie wmawiać mi, jak zdarta płyta, że "ja coś usuwałem".
    To rozumiem że chcesz to przywrócić?
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar Leon007
    Miasto
    wieś, nie miasto

Proponuję, żeby od wpisu nr 56 do teraz wydzielić osobny wątek, a może nawet przenieść do zamkniętej części forum. Bo jakoś jestem przekonany, że nikt szukający nauki, nie będzie chciał tu zajrzeć, a jeśli nawet, to szybko ucieknie.
    Taka luźna, świąteczna myśl.

Prawie 4 strony...
    Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba.
    Ja
    Człowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
    Konfucjusz

Strona 9 z 13 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów