Nosz, kurza twarz!
Już wypełniłem, już zeskanowałem... A tu czytam: "...promocją objęte są produkty kupione od dnia 1.11.2012".
A ja kupiłem 60D.... 30. października. :-( Nosz, naprawdę... Jakbym wiedział, to bym te dwa dni poczekał, słowo daję...
Nosz, kurza twarz!
Już wypełniłem, już zeskanowałem... A tu czytam: "...promocją objęte są produkty kupione od dnia 1.11.2012".
A ja kupiłem 60D.... 30. października. :-( Nosz, naprawdę... Jakbym wiedział, to bym te dwa dni poczekał, słowo daję...
Amator, po prostu amator*
*Słownik Języka Polskiego PWN: AMATOR: 1. 'osoba, która zajmuje się czymś dla przyjemności' https://500px.com/janhalb
Oddaj do sklepu jeśli zdalnie, kup we wtorek![]()
Spróbować można - a nuż się uda.
Tylko czy ten zwrot pieniędzy jest rzeczywiście promocjąPatrząc na dotychczasowe działania Canona na naszym rynku można stwierdzić, że Polska jest dla tej firmy rynkiem niszowym. Chyba że jest to jakaś zorganizowana (międzynarodowa) akcja i trafił do nas jej "odprysk" - jednak zagranicznych for nie czytam i w związku z tym nie mam żadnych informacji na ten temat.
Chociaż z drugiej strony ........ mam kolegę który jest zatrudniony w salonie Toyoty i kiedyś w związku z pojawieniem się 1-szych reklam tej marki w TV spytałem dlaczego zaczęli to robić - otrzymałem prostą odpowiedź: w ostatnim czasie bardzo spadła sprzedaż i trzeba to zmienić![]()
Ostatnio edytowane przez Jago ; 04-11-2012 o 00:53
C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L
Ja np. miałem pytanie bardzo , ale to bardzo trudne: Co oznacza IS na obiektywach Canona![]()
50 1,8
Nie rozumiem sensu tego konkursu tzn kto pierwszy ten lepszy . W sumie dziwny to konkurs a sprzedawcy już obiecują cashback jakby był to pewniak .
Ostatnio edytowane przez Adam71 ; 21-11-2012 o 10:00
dokładnie, i to w dodatku na sprzęt używany z fra vat- marza
http://allegro.pl/canon-17-40-f4-ide...808229817.html
(co delikatnie mówiąc jest sporym nadużyciem, żeby nie powiedzieć oszustwem, oczywiście jesli dobrze zrozumiałem regulamin)
Ostatnio edytowane przez tombas ; 21-11-2012 o 10:15
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)
Komentarze dotyczące tej promocji na forum Canona, delikatne, aż do przesady, chyba obawa przed moderatorem.
Poczytajcie na Optycznych co sądzą o niej nie mający takich obaw.
No jasne, powinno być: drogi Canonie Polska, bo tylko u nas takie jaja sobie robią ;-)
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it