Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Jak wgrać, zmienić FIRMWARE CANON EOS 350D DIGITAL

Mieszany widok

Domyślnie Jak wgrać, zmienić FIRMWARE CANON EOS 350D DIGITAL

Witam, i już w pierwszym poście proszę o pomoc bardziej zaawansowanych kolegów. Ale proszę jak Herman krowie na rowie - jeszcze nie znam foto-slangu.
    Mój problem to brak w MENU opcji wer FIRMWARE, w narzędziach 2 mam tylko Język, video system, komunikacje print/PTP i koniec. Czy może mi ktoś pomóc zresetować (zamienić) oprogramowanie w aparacie i czy to możliwe za pomocą komputera. Ściągnąłem ostatnią wersję FRIMWER'a do EOS 350D - rozpakowałem jak w instrukcji - skopiowałem do karty aparatu i "kiszka" - bo nie mam opcji "wersja firmware xxxx xx) - wychodzi na to że nie mam czym aktywować skopiowanego zbioru. Czy ktoś to przerabiał? - aha, mam przejście z aparatu do komputera i widzę jedynie zbiory na karcie. Może ktoś ma jakiś autostarter z instalacją oprogramowania z karty? - będę wdzięczny za każdy (łopatologiczny) tekst. - pzdr.

Początki nałogu

Domyślnie Odp: Jak wgrać, zmienić FIRMWARE CANON EOS 350D DIGITAL

Dzięki bardzo, - jestem już bliżej niż dalej, mam sformatowaną kartę z boot'em - card tricks'em - tak jak w tej angielskiej instrukcji, ale za "chiny" nie mogę znaleźć zbioru 20090921.zip, link jest dla mnie albo niezrozumiały - nie działa - nie masz innego? . - polecam się

Początki nałogu

Za dużo pytań, chaos.
    Chcesz wgrać standardowy FW? Czy hack?
    Przeczytaj cały wątek z #2.
    Tłumaczenie ? Tłumacz Google

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów