Ciekawe kto robi ten fermentem - moze własnie takie posty jak twój ?to że chętnie czytam posty może z 10 osób z tego forum nie zmienia że pozostałych xxx nie wnosi nic poza fermentem, pieniactwem i pozowaniem na fotografa. gdzie chęć nauki? gdzie wymiana wiedzy, doświadczenia? może foto-strefa.pl jakoś odciąży CB z fotografów...
...także Przemoc - nie podoba się wątek, zdjęcia etc. to zapraszam na zjazd do innego, nie zapraszałem Cię na marudzenie. masz coś istotnego do powiedzenia to wal, jestem otwarty i bez uprzedzeń. nie podoba się - nie czytaj, nie pisz. niezmiennie rób co robiłeś. bo to trzyma poziom CB, oj jak bardzo.
....b'Art - pytałeś dlaczego nie ma Sergiusza tutaj. bo nie warto się angażować osobiście dla ludzi, którzy mają to w dupie.
.....Robert, zadam proste pytanie, nie musisz odpowiadać: czy sądzisz że miało by sens pokazywanie zdjęć studyjnych na tym forum? skoro w wykładzie o akcie i "rysowaniu światłem" autor biedzi się z określeniem gdzie były rozstawione lampy, bredząc coś o świetle z tyłu na ostatnim zdjęciu w wykładzie, skoro ono wyraźnie pada nieco z boku
Posłuchaj mnie drogi "kolego sławnego fotografa" mam już dość czytania twoich wysoko poziomowych postów w tym stylu - rozumiem iż twoja kultura osobista każe ci za każdym razem pokazywać swoją wyższość jeśli chodzi o wiedzę fotograficzną i "naszą forumową" nijakość lub mało fachowość.a ja temat Shushyna na tym forum (z mojej strony) zamykam. macie przecież lepszych fachowców od oświetlenia studyjnego. ja niestety nie. i tyle. ja na jakiś czas pass, idę zdjęcia robić zamiast ********* kocopały.
Niestety ja ponad wszystko cenie u ludzi ich osobowość a nie talent do robienia zdjęć. W twoich cechach charakteru nie dostrzegam tego co cenie najbardziej czyli : skromności, chęci pomocy innym, wrażliwości, chęci tworzenia czegoś więcej niż "super" dobrego zdjęcia.
Cokolwiek napiszesz o tym forum - jest twoją opinią - jednak wypowiadanie jej wielokrotnie w tonie jaki to robisz jest dla mnie i dla wielu osób obraźliwe - rozumiem że jako osoba pojętna przyjmiesz moją prośbę i zaprzestaniesz podobnych opisów i wypowiedzi.