Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 54

Wątek: Eoser po raz kolejny: KRAB

Administrator Awatar hazan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

to że chętnie czytam posty może z 10 osób z tego forum nie zmienia że pozostałych xxx nie wnosi nic poza fermentem, pieniactwem i pozowaniem na fotografa. gdzie chęć nauki? gdzie wymiana wiedzy, doświadczenia? może foto-strefa.pl jakoś odciąży CB z fotografów...
    Ciekawe kto robi ten fermentem - moze własnie takie posty jak twój ?

także Przemoc - nie podoba się wątek, zdjęcia etc. to zapraszam na zjazd do innego, nie zapraszałem Cię na marudzenie. masz coś istotnego do powiedzenia to wal, jestem otwarty i bez uprzedzeń. nie podoba się - nie czytaj, nie pisz. niezmiennie rób co robiłeś. bo to trzyma poziom CB, oj jak bardzo.
    ...

b'Art - pytałeś dlaczego nie ma Sergiusza tutaj. bo nie warto się angażować osobiście dla ludzi, którzy mają to w dupie.
    ....
    Robert, zadam proste pytanie, nie musisz odpowiadać: czy sądzisz że miało by sens pokazywanie zdjęć studyjnych na tym forum? skoro w wykładzie o akcie i "rysowaniu światłem" autor biedzi się z określeniem gdzie były rozstawione lampy, bredząc coś o świetle z tyłu na ostatnim zdjęciu w wykładzie, skoro ono wyraźnie pada nieco z boku
    .....
    a ja temat Shushyna na tym forum (z mojej strony) zamykam. macie przecież lepszych fachowców od oświetlenia studyjnego. ja niestety nie. i tyle. ja na jakiś czas pass, idę zdjęcia robić zamiast ********* kocopały.
    Posłuchaj mnie drogi "kolego sławnego fotografa" mam już dość czytania twoich wysoko poziomowych postów w tym stylu - rozumiem iż twoja kultura osobista każe ci za każdym razem pokazywać swoją wyższość jeśli chodzi o wiedzę fotograficzną i "naszą forumową" nijakość lub mało fachowość.

Niestety ja ponad wszystko cenie u ludzi ich osobowość a nie talent do robienia zdjęć. W twoich cechach charakteru nie dostrzegam tego co cenie najbardziej czyli : skromności, chęci pomocy innym, wrażliwości, chęci tworzenia czegoś więcej niż "super" dobrego zdjęcia.

Cokolwiek napiszesz o tym forum - jest twoją opinią - jednak wypowiadanie jej wielokrotnie w tonie jaki to robisz jest dla mnie i dla wielu osób obraźliwe - rozumiem że jako osoba pojętna przyjmiesz moją prośbę i zaprzestaniesz podobnych opisów i wypowiedzi.
    Ostatnio edytowane przez hazan ; 13-02-2006 o 23:07

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Oż, na moherowe majtki! Zdjęcia naprawdę klasa, pomysł i wykonanie rewelacja, jestem pod ogromnym wrażeniem. Zupełnym przeciwieństwem w/w cech są wszystkie posty, jakie zostały popełnione później...

O obiektywach wiem prawie wszystko

Administrator Awatar hazan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kami74

Ja jestem spokojny - ale nie będe dłużej siedział cicho za każdym razem jak ktoś pisze podobne teksty na temat forum i jego użytkowników.

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asterix
    a ja ide cos poczytac sensownego zamiast czytac te " ********* kocopały "
    Tylko czy ty aby bepop przemyslales to co piszesz ? bo poniekad obraziles ogolnie forum.
    Ino juz przywyklem do tego, ze ciezko u ciebie z luzem
    drogi obelixie. jeżeli zwrócisz się do kogoś niedbale, trudno oczekiwać, że potraktuje Cię poważnie. jeżeli nie rozumiesz lub nie jesteś w stanie ogarnąć pięciu liter b-e-b-o-p to pisz 'Marcinie'.

co do luzu to nie dawaj mi proszę lekcji na ten temat. czytając mojego posta o forum zgrzewasz się, bo odnosisz to do siebie czy tak 'poczuwasz się społecznie'? pierwszy przypadek to jakiś egocentryzm chyba, jesteś tak aktywny i niosący poziom, że kompletnie Ciebie tutaj nie kojarzę. może poza tym zlotem w Pradze. ale jakie zdjęcia robisz, co ciekawego piszesz nic, czarna dziura.

asterix - obraziłem forum? obraziłem społeczność forum? czym? wytykając błędy? wady? już napisałem: nie warto się angażować... i tyle. resztę przeczytaj ze zrozumieniem. jak masz z tym problem to pisz na priv. a jeżeli czujesz się szczególnie obrażony to wyłuszcz temat. jestem dorosły, jeżeli uznam że masz rację i możesz się czuć obrażony, a ja jestem temu winny - czapka mi z głowy nie spadnie nawet jak Cię publicznie przeproszę. możesz mnie trzymać za słowo. zresztą - zgłoś problem moderatorom. bebop może zaliczyć żółtą lub czerwoną kartkę. bo obraża [baczność] forum [/spocznij]. nasikał na flagę i nie poszedł głosować.

czytam od paru tygodni to forum i coraz mniej rozumiem. te ciągłe pitolenie że galeria we flashu albo że estetycznie komuś wykonanie strony nie leży - przy czym o zdjęciach zero. zobaczcie jak małą oglądalność mają [inne galerie]. czytamy tutaj tylko o obiektywach, nowych aparatach i tego typu pierdołach. dlatego pass asterixie, oddaję Ci pałeczkę. działaj dla dobra ogółu i pamiętaj - wszystko w Twoich rękach. czuj powinność.
    gra i buczy bebop

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebop
    obraziłem forum? obraziłem społeczność forum? czym? wytykając błędy? wady?
    Pogarda i lekceważenie (dla CB) - to dwa słowa, które mi przychodzą na myśl po lekturze Twoich postów z ostatnich kilkunastu dni. Twórczego poprawiania (w sensie takim jak np. ostatnia działalność Kubamana) - nie zauważyłem. I mam jakieś dziwne wrażenie, że to nie przypadek...

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hazan
    Ja jestem spokojny - ale nie będe dłużej siedział cicho za każdym razem jak ktoś pisze podobne teksty na temat forum i jego użytkowników.
    Hazanie, atmosfera forum jest m.in. kwestią Twojej pasywności i postawy jako "właściciela" forum. nie można tworzyć wspólnoty w ramach czegoś co nie jest dobrem publicznym. kropka. postaram się nie wracać z równie bolącymi problemami.

a co do ostatniego postu: pudło. może dlatego że nie spotkaliśmy się na plenerze. pozdrawiam życząc lepszych wątków. ryba zawsze psuje się od głowy nie od ogona.
    gra i buczy bebop

Pełne uzależnienie Awatar Arkan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Czy ktoś może wyj...bać wszystkie posty od bonka począwszy a na tym poście skończywszy? Przecież to obciach, i od samego czytania się robi słabo.

Marcin, weź wywal ze stopki teksty indywidualne. Rozumiem, że jest Ci przykro z powodu tego co bonk napisał, ale nic tym nie udowodnisz i nie zmienisz. Sprawa SS nie należy do chwalebnych kart tego forum i nie powinna być rozgrzebywana. Dalsza dyskusja OT spowoduje tylko flejma, warny i konieczność zbawiania nas przez możnych tego miejsca. Po co dawać znów komuś taką satysfakcję? Oderwij się od kompa, walnij lufe i podpatruj jak najwięcej podczas sesji - jak się spotkamy w zoo to będzie kogo wypytać (a lampki stoją i czekają )
    Ostatnio edytowane przez Arkan ; 13-02-2006 o 23:21
    Pentax K-5 II, Leica M9

Uzależniony Awatar asterix
    Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

Drogi Marcinie.. przepraszam, ze mnie nie kojarzysz ja kurcze tak mocno zabiegalem bys mnie rozpoznawal.. no trudno.. walentynek nie bedzie
    Ostatnio edytowane przez asterix ; 13-02-2006 o 23:24
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

przeczytałem te wszystkie posty i powiem jedno: ja pie*dole - jestescie posrani!!

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów