bepop ma skomplikowana osobowosc poprostu![]()
bepop ma skomplikowana osobowosc poprostu![]()
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
ludzie - co mam napisać, znowu o Shushynie? że jest zmiana zdjęcia Shushyna na okładce? bo jest. bo nie to poszło co powinno.
Przemoc - zawsze chętnie poczytam, co robisz dla PODNIESIENIA POZIOMU FORUM ZWANEGO CB. jak Cię boli moja ocena forumowiczów (mocno uśredniona jak zauważyłeś) to podnoś poziom. pisz rzeczy wartościowe, na temat fotografii, pokazuj ładne zdjęcia, podawaj linki do galerii dobrych fotografów, nie pitol o dupie Maryny, że galeria we flashu i do **** ogólnie sprawa, bo wiadomo - Maryna to córka młynarza i wszyscy o tej dupie pitolą ;-)
to że chętnie czytam posty może z 10 osób z tego forum nie zmienia że pozostałych xxx nie wnosi nic poza fermentem, pieniactwem i pozowaniem na fotografa. gdzie chęć nauki? gdzie wymiana wiedzy, doświadczenia? może foto-strefa.pl jakoś odciąży CB z fotografów...
także Przemoc - nie podoba się wątek, zdjęcia etc. to zapraszam na zjazd do innego, nie zapraszałem Cię na marudzenie. masz coś istotnego do powiedzenia to wal, jestem otwarty i bez uprzedzeń. nie podoba się - nie czytaj, nie pisz. niezmiennie rób co robiłeś. bo to trzyma poziom CB, oj jak bardzo.
b'Art - pytałeś dlaczego nie ma Sergiusza tutaj. bo nie warto się angażować osobiście dla ludzi, którzy mają to w dupie. historia ring light'u i ogłoszenia w sprawie szukania lokalu na studio pokazuje nieco to forum. a to, że obraz się może niektórym nie podobać, trudno, własne wady niesiemy schowane głęboko w kieszeni. ludzie uczą się na błędach.
Robert, zadam proste pytanie, nie musisz odpowiadać: czy sądzisz że miało by sens pokazywanie zdjęć studyjnych na tym forum? skoro w wykładzie o akcie i "rysowaniu światłem" autor biedzi się z określeniem gdzie były rozstawione lampy, bredząc coś o świetle z tyłu na ostatnim zdjęciu w wykładzie, skoro ono wyraźnie pada nieco z boku (może było za modelką ale z boku a nie z tyłu - modelka jest do nas przodem - z tyłu to by zrobiło poświatę rysującą kontur modelki).Zamieszczone przez Arkan
nastier od Shushyna można nauczyć się wiele - nie trzeba go spotkać, wystarczy oglądać uważnie jego zdjęcia i opisy + zdjęcia backstagów, które regularnie publikuje. napewno by wszyscy skorzystali więcej gdyby tu pisał. ale wtedy paru fachurów od fotografii studyjnej nie było by fachurami, nieprawdaż?
a ja temat Shushyna na tym forum (z mojej strony) zamykam. macie przecież lepszych fachowców od oświetlenia studyjnego. ja niestety nie. i tyle. ja na jakiś czas pass, idę zdjęcia robić zamiast ********* kocopały.
gra i buczy bebop
a ja ide cos poczytac sensownego zamiast czytac te " ********* kocopały "
Tylko czy ty aby bepop przemyslales to co piszesz ? bo poniekad obraziles ogolnie forum.
Ino juz przywyklem do tego, ze ciezko u ciebie z luzem
Ostatnio edytowane przez asterix ; 13-02-2006 o 22:40
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
bebop - ja chetnie z tej nauki skorzystam. zdjecia Sergiusza widze po raz pierwszy, ale na pewno nie ostatnidzieki za linka
ide pouczyc sie do matury zamiast czytac te " ********* kocopały "![]()
Marcin, życie nauczyło mnie, że rzeczy najlepiej się sprawują, jeśli są używane zgodnie z ich przeznaczeniem. CB jest tylko jedną z tych rzeczy. Poznałem ostatnio bardzo uzdolnioną Panią Fotograf. Na moje pytanie jakiego obiektywu używa do zdjęć kwiatów powiedziała mi, ze takie czarnego "co się kręci pierścieniem"Zamieszczone przez bebop
Robi świetne zdjęcia. Nie jest członkiem CB. Żyje w słodkiej nieświadomości ilu rzeczy nie wie i jak bardzo potrzebuje sprzętu. Jak się na nią wkurzę, to ją tu zaproszę. Na razie niech robi coraz lepsze zdjęcia tym swoim czarnym obiektywem
P.S.
Robi na Velvii
bebop!
oprócz tych, którzy od czasu do czasu cos skrobną - jest kupa ludzi, która czyta i stara się nauczyć! Więc dzięki za link a dyskusja - wielce pouczająca!!!
Rób swoje.
Pozdrawiam
artur
al
Skoro już jest off top:
to jest przykład dokładnie ilustrujący dlaczego to forum suks.
Temat seria krab, Serga.
IMO Bonk się wyłamał, zrobił OT, zamiast pisać na PW do Bebopa.
Moderator to puściłi teraz jest jazda.
Prawie każdy wątek tu jest offtop, jak się nie czyta regularnie tego forum (nowe posty) to później jest tragedia przy znalezieniu informacji.
Bebop, według mnie przesadziłeś tylko ze stopką. Nie mogłem czytać twoich postów, przeszkadzała mi taka duża czcionka.
Hazan jesteś online:
zapis do regulaminu: jak zbaczasz z tematu to pisz na PW.
sprzęt-stopki przenieść do profilu, w stopce zablokować wielkość liter na max taką jak u muflona czy Vitez'a.
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 13-02-2006 o 22:54
bebop poszedl robic zdjecia. lepiej zrobic to samo niz sie debilnie klocic.
naprawde coraz czesciej robi sie nieciekawie...
Poza tym - soft moderacja. My się tylko stosujemy do tego, co m.in. jest wynikiem ostrej krytyki pracy moderatorów autorstwa jednego z kolegów, który sobie poszedł w p**duZamieszczone przez Tomasz Golinski