To nie jest ciekawostka ani nic dziwnego, tylko norma jeśli nie kupujesz w sieciówce czy innym sklepie, gdzie ludzie macają, pstrykają itp. Ja swoją piątkę kupiłem wprost z magazynu i na liczniku miała "0".
To nie jest ciekawostka ani nic dziwnego, tylko norma jeśli nie kupujesz w sieciówce czy innym sklepie, gdzie ludzie macają, pstrykają itp. Ja swoją piątkę kupiłem wprost z magazynu i na liczniku miała "0".
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
Oj - co najmniej 750zł różnicy (w PL) to nie jest niewiele (kupiłem za 6299zł)
Być może, ale do końca nie byłbym tego pewny. Moim zdaniem jest po prostu INNY. Tak czy inaczej, dla mnie jest WYSTARCZAJĄCY.
Grunt, że w mojej łazience się sprawdza. Mam specjalną łazienkę dedykowaną pod możliwości 5D2. A tak na serio... Od zawsze używam tylko centralnego, a odgłos migawki bardzo mi się podoba. Tak jak pisałem wcześniej: jest "konkretny".
Ostatnio edytowane przez jac+ ; 16-05-2013 o 22:21
Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser
Polać mu ;-)
Wychylam wraz z Wami, a jak bardzo chcę konkretny odgłos migawki, to przełączam w moim 6D z trybu cichego na normalny i mam konkret![]()
to chyba zapomnieliscie o dzwieku migawki w starej 5D :-D
Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.
Mój 6D ostrzy nawet w swietle telewizora (ustawionego na tryb oszczedny) a w łazience nosi filtr ND bo go światło razi.
![]()
Cienias. Ja robiąc zdjęcia nawet dekielka nie zdejmuję.![]()
Ostatnio edytowane przez MC_ ; 18-05-2013 o 09:25
było.. C550D, C7D, C28, T17-50VC, Takumar 50SMC, Zenitar 16, S8, S14. Teraz jest tylko lepiej