Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Canon eos600d

Domyślnie Canon eos600d

Witajcie,kupilem niedawno Canona eos600d 18-55 glownie do krecenia filmow
    Chcialem zapytac jaka rozdzielczosc i ile fpsow polecacie zeby dojsc do takiej jakosci filmow Canon 600D / T3i - Nature Cinematography - EF-S 18-135mm - HD - YouTube,no i jak ktos sie jeszcze orientuje z tym to BŁAGAM o render settingsy z Sony Vegas'a 9 i podanie formatu video po renderze,bylbym dozgonnie wdzieczny.
    Ostatnio edytowane przez Bostoniak ; 28-10-2012 o 14:28

Domyślnie Odp: Canon eos600d

błagam pomóżcie

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez Bostoniak Zobacz posta
    Witajcie,kupilem niedawno Canona eos600d 18-55 glownie do krecenia filmow
    Chcialem zapytac jaka rozdzielczosc i ile fpsow polecacie zeby dojsc do takiej jakosci filmow Canon 600D / T3i - Nature Cinematography - EF-S 18-135mm - HD - YouTube
    Dobrze by było jakbyś sprecyzował na czym Ci najbardziej zależy - znaczy się na czym ma polegać ta jakość. To co pokazałeś to IMHO żadna rewelacja. Ot kilka ujęć.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

chodzi mi,o to,zebym mial znacznie lepsza jakosc,bo jak na eos600d ja mam akurat do d*py,potrzebuje dobrych render settingsow,rozdzielczosci w aparacie oraz formatu w jakim mam to renderowac,jezeli pomozesz,bede Twoim dluznikiem na wieki!

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Ja niestety do filmowania używam kamery więc Ci nie pomogę. W kwestii ustawień aparatu to tam jedyne co możesz chyba zrobić to 1080 i 25 kl/s. Co do postprocesingu tu już trzeba liczyć na pomoc osób które używają 600tki do filmowania. Szukałeś na forach dslr?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

rodzielczosc zawsze full HD 25fps, zazwyczaj exportuje do mp4 przez h264, do bezstratnej kompresji uzywam lgaritha,

w filmiku ktory podlinkowales nie ma nic nadzwyczajnego, a jakosc zwiekszysz podpinajac jakas stalke, chocby tania pod m42

Uprawnienia umieszczania postów