Pokaż wyniki od 1 do 10 z 159

Wątek: Capture One 7

Mieszany widok

Domyślnie Capture One 7

Sprawdzam od kilku dni 7-kę a równocześnie dość mocno eksploatuję Lightrooma 4.1. Ktoś wspomniał o lepszości tego pierwszego, dla mnie różnica w szybkości działania na korzyść Lr jest wręcz kosmiczna. Pracuję na Maku.

Początki nałogu

Domyślnie Odp: Capture One 7

Cytat Zamieszczone przez GoOrange Zobacz posta
    Sprawdzam od kilku dni 7-kę a równocześnie dość mocno eksploatuję Lightrooma 4.1. Ktoś wspomniał o lepszości tego pierwszego, dla mnie różnica w szybkości działania na korzyść Lr jest wręcz kosmiczna. Pracuję na Maku.
    Ja mam identyczne odczucia co do wersji na PC. Strasznie wolno działa w porównaniu do LR
    CANON Laik

Domyślnie Odp: Capture One 7

Cytat Zamieszczone przez GoOrange Zobacz posta
    No i pora odszczekać co się powiedziało... C1 stał się o wiele, wiele szybszy (akurat ostatnio ostro magluję jego dwie ostatnie wersje 7.1.(5)6. Potrzebowałem dla kilku zdjęć i lokalnego WB Lightrooma 5.3, szczerze mówiąc troszkę się rozczarowałem szybkością. Od zawsze, tak dla urozmaicenia skakałem sobie między Aperture, C1 i Lr. Przejście na Lr po C1 to był zawsze jakiś skok szybkości, teraz chyba programy zamieniły się miejscami. Sprawcą tego zamieszania jest zapewne OpenCL.

Uprawnienia umieszczania postów