Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 81

Wątek: Leniwe studio

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie Odp: Leniwe studio

Chyba jestem zbyt leniwy jednak aby przyczepiać kolejne ogłoszenie w tym wątku. Nakręciliśmy film ale nie jestem zachwycony. Po jako takim początku i dłużyznach środka marny koniec. https://www.youtube.com/watch?v=CeCc...XwbdUg&index=1 Coś tam robimy a w planach spotkanie ze sprzętem oświetleniowym, kolejny koncert i chyba systemem. Pomimo wiosny też coś pstrykamy a dzisiaj odbyło się między forumowe spotkanie. Tak, że jeśli kogoś swędziało wczoraj ucho to my. Leniwie bo leniwie ale coś się dzieje.

Remont kibla utknął w martwym punkcie. Ale w planach jest bar.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Miasto
    mazowiecka wioska

Ladies and Gentlemen! Leniwe Studio i firma Milso oraz Patryk Łebek http://milso.com.pl/pl/galeria zapraszają na spotkanie z autorem połączone z prezentacją sprzętu oświetleniowego Elinchrom. Spotkanie odbędzie się tam gdzie zawsze w piątek o godzinie 18 w dniu 19 kwietnia. Wstęp bezpłatny. Zainteresowanych spotkaniem proszę o kontakt na PW z podaniem nr telefonu. Zapraszam!

Miasto
    mazowiecka wioska

Jak pech to pech. Zgłosiło się 13 osób i może znajdzie się ktoś kto uratuje sytuację dnia jutrzejszego? Nie wszyscy odbierają telefon. Adres jest ogólnie znany. Aby łatwiej było trafić zrobiłem znak rozpoznawczy. Może jutro będzie szarlotka. Może bo podobno jakieś jajka się tam wkłada a ja kupiłem jabłka.

Miasto
    mazowiecka wioska

Jak zrobić portret ( dobry ) każdy wie. Wystarczy fotograf, model i trochę światła.

Odpowiednia puszka

I obiektyw

Zawsze należy podyskutować na ten temat

Lampa goła jest do aktów. Świeci wszędzie i wszystko widać.

Do portretów niezbędne są modyfikatory. Albo choćby jeden. Trzeba też znaleźć miejsce na lampę: Może z dołu?

A może z góry?

A może tak?

Ale najważniejsze są czary. Bez nich z portretem ani rusz.

Choć jest też opinia, że zdjęcie rodzi się w głowie.

Niektórym pomagają proszki.

A jednym chwila medytacji. Innym dobre oko. Pod warunkiem, że jest zamknięte.

I jest!

Portret. Dziękuję wszystkim za spotkanie. Teraz każdy będzie miał portret. W CKM-ie.

Miasto
    mazowiecka wioska

W najbliższym czasie:

24 04 środa godzina 18 – postaram się znaleźć odpowiedź na najczęściej zadawane pytania w studio. Jednym słowem dowiemy się co i jak działa włącznie z modelką. Wstęp 50zł

25 04 czwartek godzina 18 zweryfikujemy nabyte dzień wcześniej umiejętności w praniu czyli w praktyce. Wstęp 50zł

26 04 piątek godzina 18 akt w studio. Wstęp 120zł

Modelka Sandra

10 05 piątek godzina 18 spotkanie ze sprzętem Olympus Pen i OMD ( szczegóły wkrótce ale już można się zapisać ) Wstęp wolny

11 05 sobota godzina 12 – 16 Giełda fotograficzna ze wskazaniem na stare lub bardzo stare aparaty fotograficzne i inne fotograficzne śmieci. Wstęp wolny.

W cenie spotkań płatnych jest kawa. Zapraszam przez PW.

Miasto
    mazowiecka wioska

Jeśli chodzi o giełdę to wątek można założyć gdziekolwiek. Jeśli będą chętni zajmę się tematem i udostępnię miejsce.

Podam terminarz spotkań na Maj:

10 05 Spotkanie ze sprzętem Olympus ze wskazaniem na Pen i obiektywy.

17 05 Spotkanie Akt w studio. Modelka Kasia.

24 05 Koncert w studio zespół PlasmaRadio plasmaradio.pl

31 05-1 06 to co prawda kolejny długi weekend ale jak ktoś nie wyjedzie będzie mógł przyjść do studia i pstryknąć foty swoim latoroślom bo było nie było wypada Dzień Dziecka.

Powyższe spotkania odbywają się w piątki o wiadomej godzinie w wiadomym miejscu.

Aby nie robić zamieszania z opłatami koszt wszystkich spotkań w miesiącu wynosi 150zł Drogo?
    Jeśli ktoś chce taniej to może opłacić spotkania z góry za trzy miesiące- koszt 360zł
    Lub pół roku w cenie 600zł Osoby płacące z góry mają w promocji pół godziny gratis codziennie wynajęcie studia a za kolejną godzinę płacą 10zł. Zainteresowanym prześlę nr konta na PW.

Od 6 05 Leniwe Studio otwarte jest codziennie od 14 a w niedziele po uzgodnieniu terminu.

Coś już napisał Awatar Mylkes
    Miasto
    Wwa

Z zaciekawieniem śledzę wątek i mam nadzieje, że przyjdzie okazja by się wreszcie tam się znaleźć fajnie się ta cała inicjatywa rozwija oczywiście życzę powodzenia

Miasto
    mazowiecka wioska

Cytat Zamieszczone przez Mylkes Zobacz posta
    i mam nadzieje, że przyjdzie okazja by się wreszcie tam się znaleźć
    Oj przyjdzie przyjdzie bo będzie uroczyste otwarcie. Jak się otworzy to zdam relację. Będzie się działo, oj będzie.

A powyżej znak rozpoznawczy na jutro. Będą obiektywy nie tylko do Pena ale i od OM. Aparaty: OM-D, E-PL5, E-PM2 i jakieś dodatki. Szarlotka uruchomiona. Wstęp wolny.

Miasto
    mazowiecka wioska

Jeśli ktoś będzie się nudził w dzisiejsze popołudnie może zrobić to z nami na spotkaniu Akt w studio. Składamy się po 100zł. A za tydzień za darmochę można przyjść na koncert i popstrykać foty. Przed koncertem będziemy instalowali „wejście” bo nie ma to jak dobre wejście.

Znak rozpoznawczy

Miasto
    mazowiecka wioska

Jutro gramy! Zapraszam na koncert. Start od 19 zespół rozpocznie o 20 przynajmniej taki jest plan. Zespół zagra 36 minut potem będzie przerwa na omówienie zdjęć i kolejne 36 minut na poprawienie wyników. Na koniec dla chętnych sesja z zespołem w studio.

Przed koncertem będzie instalacja wejścia: „Wejście drzwiami wyjściowymi” bo zainstalujemy też wyjście.

Zapraszam!

Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów