Dzięki za dość obszerną odpowiedz)
Ja jakoś preferuje portfolio na papierze... ale fakt, tablet to też fajny pomysł. Ale na start wystarczy mi portfolio papierowe
Myślałem najpierw aby porobić emaile ofertowe... Szanujące się restauracje sprawdzają pocztę kilka razy dziennie. Jak nikt nie odpowie to można się przejść i się zapytać
Co do wizytówek to też tak uważam. Wizytówka to już na wstępie musi robić dobre wrażeniew sumie tak samo jak nasza strona www. Swoją wizytówkę projektuje sam i jeszcze troszkę muszę nad nią posiedzieć. Ahaa ważne są też dłonie xD jak mamy syf za paznokciami i ktoś to zobaczy podczas wręczania wizytówki no to trochę obciach....
====
Jeszcze mam małe pytanie... Jak wspomniałem chciałem się zająć zdjęciami kulinarnymi. Póki co nie robiłem jeszcze tego na zlecenie tylko na własne potrzeby... I nasuwa mi się mały dylemat na ile wycenić swoją pracę... Aby cena nie była z duża ani z mała... (zbyt duża- klient zrezygnuje, zbyt mała- może się to wydać podejrzane i klient też może zrezygnować...) Ja wy wyceniacie swoją prace?