Cytat Zamieszczone przez kaindox Zobacz posta
Ty nie handlujesz sprzętem ale go sprzedajesz? Że nieby co to znaczy?
Spokojnie kolego, przeczytaj spokojnie to co cytujesz, to zrozumiesz co to znaczy.

Twoim obowiązkiem jest dokładne opisanie sprzętu a jeśli nie to trzeba się przygotować na reklamacje. Sam miałem kilka ruskich obiektywów w tym jupitera 135 i mój egzemplarz nie miał oleju.
Zapadła Ci zdaje się mocno w pamięć telewizyjna reklama serwisu aukcyjnego o "miłościwie nam kupujących". Po drugie, co ma Twój Jupiter 135 do tematu wątku?

Większość to nie wszystkie, większość sprzedających informuje o oleju na listkach wiec potencjalny nabywca wie co kupuje.
A czy "większość sprzedających" to również "nie wszyscy"?

To czy Twój kupiec wiedział że to normalne to już tylko Twoje domysły na poparcie których nie masz dowodu, pewne jest natomiast to że zawaliłeś z opisem w aukcji.
Tak, świadomie nie dopełniłem obowiązku, olałem to. Wszak regulamin serwisu wyraźnie nakazuje informować o tym, że listki przysłony fabrycznie nowego Jupitera 9 są zaoliwione, oraz o tym, że gwint m39 nie pasuje do m42. Moja bardzo wielka wina nie podlega dyskusji.

Dobrze, wystarczy - jeszcze tylko zechciej spojrzeć jak wygląda to, co piszesz, na tle wpisów pozostałych osób wypowiadających się w tym wątku, oraz przede wszystkim jak to ma się do tematu wątku...
Nie zaśmiecaj go już, proszę.