a gdzie mozna poczytac regulamin prmocji dla uczniow
Canon
Ja mogłem kupić na uczelni ale się spóźniłem. Teraz mogę kupić jedynie na zasadach ogólnych jak na Adobe. Zastanawiam się nad sensem zakupu photoshop elements 7 w miejsce wspomnianego softu w 1 poście. Warto?
Mam do kupienia "Adobe Photoshop Elements 6" za Ł14.99 lub "Adobe Photoshop Elements 7" za Ł18.99. Nie wiem, czy warto wydać na to pieniądze i czy przy tej prędkości odpowiedzi z poradami, zdecyduję się na zakup, nim minie mi możliwość kupna jak to było w przypadku "Adobe Creative Suite 6 Master Collection" za Ł129.99![]()
Ostatnio edytowane przez Wojmistrz ; 29-10-2012 o 20:38
Jeżeli do katalogowania i lekkiej obróbki fotografii zdecydowanie LR. Jest on po to stworzony.
Kolejny raz napiszę, tym razem może bardziej czytelnie: NIE POTRZEBUJĘ KATALOGOWANIA TYLKO OBRÓBKA - HDR, składanie panoram, stackowanie, masowe wklejanie napisów, itp.
podnoszę tematjakiś prosty, intuicyjny programik dla początkującego by się przydał.
programów do obróbki foto i wszelkich operacji z nim związanych jest taka mnogość, że trudno polecić ten jeden jedyny....
Katalogowanie i obróbka zdjęć - Programy dla Windows - dobreprogramy
Narzędzia dla fotografów - Programy dla Windows - dobreprogramy
Tworzenie obrazów HDR - Programy dla Windows - dobreprogramy
Fotomontaż, kolaż, mozaika - Programy dla Windows - dobreprogramy
Inne programy graficzne - Programy dla Windows - dobreprogramy
Tworzenie panoram - Programy dla Windows - dobreprogramy
http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...68-0-0-0-0.php
http://www.canon-board.info/galerie-...karaiby-84676/
Sprzęt: C650D+BG-E8, T17-50/2.8, C550EX dawniej: C20D, C300D, G3, S70-200/2.8, C50/1.4, T17-35/2.8-4.0, T90/2.8 macro...
Ludzie, czytajcie temat od początku, a nie od końca.
Mam całe mnóstwo programów graficznych, od komercyjnych po darmowe i robione przez moich znajomych.
Dla tych, którzy mają problem ze zrozumieniem tego co chcę osiągnąć: Każdy program do którego wbiję plik np JPG, nawet przy ustawieniu jakości na 100% będzie miał stratę. Można sobie z tym poradzić np korzystając z odpowiedniej kolejności. Ja chcę kupić 1 program ale dobry, w którym wykonam zamierzone cele od początku do końca.
Mowa tu o Adobe Photoshop, Corel Paint Shop Pro i każdym innym programie który NIE KATALOGUJE, a obrabia fotki.