Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Jaki program do obróbki i katalogowania zdjęć?

Mieszany widok

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Halifax

Domyślnie Odp: Jaki program do obróbki i katalogowania zdjęć?

Kolejny raz napiszę, tym razem może bardziej czytelnie: NIE POTRZEBUJĘ KATALOGOWANIA TYLKO OBRÓBKA - HDR, składanie panoram, stackowanie, masowe wklejanie napisów, itp.

Cytat Zamieszczone przez Wojmistrz Zobacz posta
    Kolejny raz napiszę, tym razem może bardziej czytelnie: NIE POTRZEBUJĘ KATALOGOWANIA TYLKO OBRÓBKA - HDR, składanie panoram, stackowanie, masowe wklejanie napisów, itp.
    jesli chodzi o masowe tagowanie, wklejanie napisów to mark it (bardzo prosciutki a jednoczesnie precyzyjny)

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Halifax

Ludzie, czytajcie temat od początku, a nie od końca.
    Cytat Zamieszczone przez Żwirek Zobacz posta
    jesli chodzi o masowe tagowanie, wklejanie napisów to mark it (bardzo prosciutki a jednoczesnie precyzyjny)
    Mam całe mnóstwo programów graficznych, od komercyjnych po darmowe i robione przez moich znajomych.
    Dla tych, którzy mają problem ze zrozumieniem tego co chcę osiągnąć: Każdy program do którego wbiję plik np JPG, nawet przy ustawieniu jakości na 100% będzie miał stratę. Można sobie z tym poradzić np korzystając z odpowiedniej kolejności. Ja chcę kupić 1 program ale dobry, w którym wykonam zamierzone cele od początku do końca.
    Mowa tu o Adobe Photoshop, Corel Paint Shop Pro i każdym innym programie który NIE KATALOGUJE, a obrabia fotki.

Uprawnienia umieszczania postów