Pokaż wyniki od 1 do 10 z 468

Wątek: [akustyk] z podrozy po swiecie

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Odp: [akustyk] z podrozy po Europie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    no wlasnie nie ma za wiele nasycenia. jest duzo niebieskiego, bo balans bieli nie korygowany
    Ja nie twierdzę, że podbiłeś saturację, w programie, tylko że końcowy efekt ma DLA MNIE za bardzo nasyconą tonację, fakt chodzi o niebieski, ale w tym kadrze jest prawie sam niebieski, więc wpływa na odbiór całego zdjęcia.

Spojrzałem przy okazji na wcześniejsze zdjęcia i na 4. też moim zdaniem niebieski jest przenasycony - szelki od plecaka, spodnie i koszulki chłopców, flaga, w tle lampion i bluzka kobiety, a długopis czy co tam trzyma chłopiec pierwszy z prawej, to aż się świeci.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie Odp: [akustyk] z podrozy po Europie

Cytat Zamieszczone przez michalab Zobacz posta
    Ja nie twierdzę, że podbiłeś saturację, w programie, tylko że końcowy efekt ma DLA MNIE za bardzo nasyconą tonację, fakt chodzi o niebieski, ale w tym kadrze jest prawie sam niebieski, więc wpływa na odbiór całego zdjęcia.

Spojrzałem przy okazji na wcześniejsze zdjęcia i na 4. też moim zdaniem niebieski jest przenasycony - szelki od plecaka, spodnie i koszulki chłopców, flaga, w tle lampion i bluzka kobiety, a długopis czy co tam trzyma chłopiec pierwszy z prawej, to aż się świeci.
    dzieki. poniekad masz racje
    www albo tez flickr

Uprawnienia umieszczania postów