Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: [FotooMN] Zdjęcia różnymi technikami, z różnych miejsc, w różnych stylach.

Mieszany widok

FotooMN
    Guest

Domyślnie Odp: [FotooMN] Zdjęcia różnymi technikami, z różnych miejsc, w różnych stylach.

Czasem się tak nad różnymi rzeczami zastanawiam i... pomyślałem sobie o tym jak wyglądałby świat gdybyśmy na jednej ‘klatce’ rejestrowali obraz przez dokładnie jedną sekundę ? Idziecie ulicą, stoicie na skrzyżowaniu, przystanku, w sklepie, w szkole, na uczelni, gdziekolwiek. Po prostu patrzycie przez jedną sekundę na to co się dzieje wokół i wszystko to nakładacie chwila po chwili jako jeden obraz. Wiem, że nie będzie to czarno białe, z takim kontrastem, itd. Może nie każdemu się podobają te zdjęcia, ale nie muszą. Wymyśliłem sobie więc projekt „One second” i na pewno będzie on kontynuowany, bo po prostu mi się to podoba. Poza tym pokazuje on coś jeszcze – nie trzeba wcale jakiegoś super obiektywu za kilka tysięcy złotych. Z tych piętnastu wrzuconych zdjęć tylko dwa były robione obiektywem ‘dobrym’ (cokolwiek to znaczy) reszta zrobiona szkłem za 30zł z mocowaniem na gwint M42 kupionym na allegro do freelensingu. Można? Można.

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.