No niestety, napaliłem się jak szczerbaty na suchary, chciałem przyoszczędzić i po raz kolejny dostałem za swoje.![]()
No niestety, napaliłem się jak szczerbaty na suchary, chciałem przyoszczędzić i po raz kolejny dostałem za swoje.![]()
C60D + Canon EF 24-70mm 2.8 L + Tokina AT-X 11-16mm 2.8 + Canon 50mm 1.8 + Tokina MD 135mm 2.8 + Speedlite 430EX
No właśnie, różne takie sytuacje miały miejsca na początku tego roku i wcześniej. Od tamtej pory uważam i myślę kilka razy zanim coś zrobię.
Nie dokonywałem przelewu na jego konto, tylko jakiejś kobiety, nawet nie o tym samym nazwisku. Jak googluję, to nie ma nawet numeru telefonu. Myślisz, że trzymam wszystkie kartony po przesyłkach? Albo chociażby świstki zerwane z paczek? Raczej nikt tego nie robi. A nie mailowałem z nim, tylko wszystko ustalane było telefonicznie.
Ale żeby tak nagle się tak radykalnie rozkalibrowało? Owszem, może mydliło trochę juz wcześniej, ale taki radykalny skok jakości pracy szkła?
Nie ważne, na razie można uznać to za koniec tematu. Dzisiaj wieczorem zapakuję obiektyw z opisem usterki i płytką CD i przekażę zaufanej osobie, która to dla mnie dostarczy. Jak już będę wiedział co i jak, to napiszę.![]()
C60D + Canon EF 24-70mm 2.8 L + Tokina AT-X 11-16mm 2.8 + Canon 50mm 1.8 + Tokina MD 135mm 2.8 + Speedlite 430EX