Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Program do zarządzania klientami, sesjami, zleceniami fotograficznymi (CRM)

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Program do zarządzania klientami, sesjami, zleceniami fotograficznymi (CRM)

Taki crm każdy może sobie opracować w accesie. Co innego gdy by miało to mieć fajny interfejs i np działać jako aplikacja online, coś na ten rodzaj co : Wunderlist | Task Management At Its Best (oczywiscie nie jest to zadnego rodzaju crm, chodzi mi o samą idee)

Bywalec
    Miasto
    Koszalin

Domyślnie Odp: Program do zarządzania klientami, sesjami, zleceniami fotograficznymi (CRM)

Cytat Zamieszczone przez Żwirek Zobacz posta
    Taki crm każdy może sobie opracować w accesie. Co innego gdy by miało to mieć fajny interfejs i np działać jako aplikacja online, coś na ten rodzaj co : Wunderlist | Task Management At Its Best (oczywiscie nie jest to zadnego rodzaju crm, chodzi mi o samą idee)

Nozbe.com - GTD Getting Things Done Online Web iPhone iPad Android Application for time management and productivity - działa na podobnej zasadzie :-)
    5D III + 60D
    S8/3,5 + T11-16/2.8 + C24/1,4L + C50/1.4 + C85/1.8 + C70-200/2,8L
    C430EXII + C580EXII
    + parę innych gratów :-)

Cytat Zamieszczone przez Żwirek Zobacz posta
    Access do tanich narzędzi nie należy. Dodatkowo formularze trzeba sobie jeszcze zrobić.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów