Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: POMOCY wychodzą czerwone zdjęcia

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar najeli
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie Odp: POMOCY wychodzą czerwone zdjęcia

Gerdox, mam takie nieodparte wrażenie, że dałbyś radę rozwiązać ten "problem" zaglądając do instrukcji aparatu

I nie denerwuj się tak, bywały tu takie wątki z "trywialnymi" problemami pisane tylko po to, żeby wywołać niepotrzebną dyskusję i trollowanie.
    Dlatego do tego typu postów większość użytkowników podchodzi sceptycznie ;-)

Dokup sobie jeszcze do sprzętu jakąś literaturę (typu seria "bez tajemnic"), będzie Ci łatwiej
    www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
    C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII

Według mnie takie fora są stworzone żeby pomóc innym,a nie pokazywać innym jaki ktoś wszechwiedzący który nie ma chęci podzielić się wiedzą i doświadczeniem.Niektóre osoby mnie nakierowały i sobie poradziłem z tym "problemem" i tym osobą jeszcze raz dziękuję i Tobie najeli również i coś sobie kupię:smile:Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar najeli
    Miasto
    Gdańsk

No ale też takie fora nie są stworzone po to, żeby cytować fragmenty instrukcji aparatu

Jakbyś tu wkleił 4 fotki, na różnym balansie bieli, i spytał się o co chodzi, bo cokolwiek nie ustawisz to jest źle, to ok. Coś zrobiłeś, pokombinowałeś, nie wychodzi, pytasz.

Ale tutaj to troszku lenistwo i łatwizna wyszła... I nie dziw się, że niektórych to drażni

To tak na przyszłość
    Oczywiście służymy pomocą w każdej sprawie, ale mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi
    www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
    C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII

Pełne uzależnienie

Zawsze można skorzystać z coraz rzadziej używanej sztuki: cierpliwości. Spadnie śnieg i kolory zrobią się prawidłowe.

Pełne uzależnienie

Myślę że jak spadnie śnieg to wtedy będzie problem ze zbyt niebieskimi zdjęciami.

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez Przemek_PC Zobacz posta
    Myślę że jak spadnie śnieg to wtedy będzie problem ze zbyt niebieskimi zdjęciami.
    I ciemnymi...

Początki nałogu
    Miasto
    Kielce/fr

A ja zawsze powtarzam ze jesli cos ma byc czerwone to jedynie pasek na obiektywie

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

A jak patrzysz przez obiektyw oczami to widać jakiś zafarb? Bo te kolory na zdjęciach są dość dziwne... A jak te zdjęcia były zrobione? JPEGi z aparatu czy wywoływane z RAW?
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów