Dwa obiektywy Zeissa z możliwością wypożyczenia są tutaj:
Wypożyczalnia aparatów fotograficznych, sprzętu fotograficznego Canon Warszawa - C.S.I. Foto i Video
Dwa obiektywy Zeissa z możliwością wypożyczenia są tutaj:
Wypożyczalnia aparatów fotograficznych, sprzętu fotograficznego Canon Warszawa - C.S.I. Foto i Video
Co powiecie na taki zestaw wstępny do dyspozycji w wypożyczalni dla zwolenników Canona?
EOS 6D
EOS 5D III
EOS 1D X
24-70 2,8 L II USM
16-35 2,8 L II USM
70-200 2,8 L IS II USM
Extender 2x III
400 2,8 L IS II USM
85 1,2 L II USM
24 1,4 L II USM
35 1,4 L II USM
600 EX-RT
Przedostatnia pozycja bardzo mi się podoba.
Wypożyczam już jutro, cena nie gra roli![]()
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
zestaw fajny tylko bym dodał c 50 1,2 żeby każdy mógł sprawdzić czy warto przepłacać za 50-tkę
do tego jakieś canonowskie rybie oko by się przydało, stosunkowo drogie zwłaszcza, że używa się tego dość rzadko więc lepiej czasem wypożyczyć
Ja bym dorzucił 50/1.2 i 200/2.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
brakuje 7D
Też się nad tym zastanawiamy. Możliwe, że będą
--- Kolejny post ---
Czy 7D jest potrzebne w takim gronie, mając do wyboru 5D III i 6D? Wydaje nam się, że 7D już jest niepotrzebne. Poza tym cenowo będzie podobnie więc lepiej wypożyczyć w wyższej klasie sprzęt. Dlatego też nie będziemy oferować 600D i tym podobnych bo wychodzimy z troszkę innego założenia![]()
Lista prezentuje się konkretnie.