Teraz może napisać zawód: reporter.
Specjalnie tak się ustawił żeby tlustyx'owi zrobić zdjęcie i naśmiewać się na jakimś innym forum ;-)
Teraz może napisać zawód: reporter.
Specjalnie tak się ustawił żeby tlustyx'owi zrobić zdjęcie i naśmiewać się na jakimś innym forum ;-)
CMEHA - reszta to upgrade
i to, jaki ktos ma sprzet, od razu wyznacza jego umiejetnosci zawodowe... ?
fiu... fiu... nie wiedzialem. przy tym rozumowaniu na CB znalezc mozna ogromna ilosc znakomitych fotografow, bo tu onanizm pelna geba i torby wypchane drogimi korpusami i obiektywami.
tylko jakos po zdjeciach tego nie widac. ale co ja tam wiem...
tak realnie... facet mial zaplacone za zrobienie zdjec, wiec poszedl i zrobil. zapewne zdaniem zleceniodawcy dobrze, bo jak rozumiem z watku utrzymuje sie w branzy. czym to sie tak dokladnie rozni od calej masy udzielajacych sie na tym forum kotleciarzy? ktorzy, de facto, moze i sprzet maja lepszy, ale co do umiejetnosci to nierzadko moglbym polemizowac (i staram sie w tym momencie naprawde ladnie owijac w bawelne)![]()
Czyli targałeś 70-200 F2.8 i pożyczone 400 mm po to by mieć z tego żadne pieniądze? Czy za żadne nie pracujesz i zrobiłeś to z powodów czysto artystycznych?
A facet faktycznie jest zawodowcem. Chyba, że tak się realizuje artystycznie. Ale gdyby to było artystyczne, to by miał lepszy sprzęt.Więc można się z niego przestać śmiać. W takim miejscu to czy strzeli kukułką, czy jakąś większą lampą to i tak zrobi to raczej na wprost, bo sufit wysoko, ściana zielona i z drabinkami. Więc efekt będzie podobny. A się lampy nie nadźwiga. A i samo wydarzenie jest tak wiekopomne, że artyzm się chowa.
Każdy sobie.
czytasz czasem ze zrozumieniem? te szkła miałem na gali walk KSW (a nie na otwarciu sali, bo mnie tam nie było), i byłem tam dla przyjemności i zeby zrobić przysługe koledze, który był wspólorganizatorem całej gali.
--- Kolejny post ---
nie napisałbys tego, gdybys widział choc jedno jego zdjęcie, i może na ten temat naprawde niech wypowiadają sie tylko ci, który widzieli jego "prace" lub mieli okazję poznać. tyle w tym temacie.
Ostatnio edytowane przez tombas ; 17-10-2012 o 09:32
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)
Gdyby nie robił wystarczających zdjęć, nikt by go nie zatrudniał.
Czyli kolega/rodzina redaktora? Tak jest (prawie)wszędzie. Ale w czym problem? To jakby piłkarz Extraklasy wyśmiewał jakiegoś z trzeciej ligi..
6D; 5DII; C 24-70 2.8L; C 24-105L; C 70-200 2.8L; C 35 2.0 IS; C 50 1.4; C 85 1.8; S 17-35 2.8-4
Moje fotki Moje fotki II
Odnoszę wrażenie że ta dyskusja zmierza w niebezpieczną stronę obsmarowywania kogoś publicznie kto nie może się bronić. Z tego też powodu i jako, że nie widzę szans na zmianę stanu rzeczy zamykam, bo przyzwolenia na takie działania tu nie będzie.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner