Podejrzewam ... że mam więcej powodów by nie wybrać się na ten wyjazd niż wszyscy razem wzięci userzy z tego wątku
Planowałem wyskok na ośnieżone góry a teraz jak widać pogoda dopisze (mam nadzieję), fajnie było by z Wami wyskoczyć i razem coś ufocić, tym bardziej że nie przepadam za górami w związku z wszędobylską stonką ...
Takie osoby jak Wy (miejscowi) z pewnością zabiorą w ciekawe miejsca ... gdzie będzie można pofocić bez mistrzów drugiego planu
Wątek śledzę od pewngo czasu, więc zapoznałem się z "programem" pleneru. Dobrze było by zacząć od Piątku ale niestety mam spotkanie do późna (ważne) więc w samochód mogę wsiąść około 0:00 pewno o 2:00 byłbym na miejscu ------> więc zapytałem jaki plan bo może wystarczy np 4 rano lub nawet później ... jeśli np. wschód slońca już obfocony nooo i nie wiem czy potrzebne będą szkła 1,5 kilowe :P aaa może wystarczy zwykła komórka
Na dodatek utraciłem swą mobilność, przez zmianę telefonu dopiero instaluje się wszystko ...
Wspomniałem o wycieczce bratu i koledze, mają zastanowić się. Na chwilę obecną pewno wybiorę się sam, oczywiście też walczę z czymś co mnie dopadło
Proszę ewentualnie o PW z kontaktem tel. zadzwonię i coś się dowiem, do kogoś co może rozmawiać wcześnie rano lub późno wieczorem, jak teraz

No chyba, że mnie nie chcecie :P lub do Niedzieli Was tam już nie będzie :]