ale będziecie mieć fajnie, żałuję że nie mam jak jechaćMam nadzieję że na wiosnę lub lato też coś zorganizujecie
![]()
ale będziecie mieć fajnie, żałuję że nie mam jak jechaćMam nadzieję że na wiosnę lub lato też coś zorganizujecie
![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Coraz mniejsza ta lista osób.
Ktoś z okolic Wawki jedzie może?na weekend.
W razie potrzeby pytania dotyczące kontaktów, noclegu, spraw organizacyjnych itd. proszę do mnie na PW.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Canonierzy! Nadszedł czas działania
>> Canon-FOTO-Klub <<
Coś "wykrakałeś". Chyba dopadła mnie grypaOd wczoraj trzyma mnie gorączka 40 stopni. Tak, że jest mi bardzo przykro, ale muszę się wycofać. Mimo wielkich chęci, i długiego oczekiwania na wyjazd czas ten przyjdzie spędzić mi w domu.
Bardzo przepraszam organizatorów.
Aktualna lista to :
1. micles (tydzień)
2. makudo (weekend)
3. adampa - (weekend)
6D; 5DII; C 24-70 2.8L; C 24-105L; C 70-200 2.8L; C 35 2.0 IS; C 50 1.4; C 85 1.8; S 17-35 2.8-4
Moje fotki Moje fotki II
do Kolekcjoner
masz info na priva, ja już jestem spakowany :-) Pozdrawiam
Cholernie Wam zazdroszczę.
Ale niestety wychodzi mi tutaj, że podjęłam dobrą decyzję, pewnie jeszcze długo będę dochodziła do formy po tych antybiotykach ;]
Ale może się uda coś wykombinować w tym roku jeszcze![]()
www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII
Skoro my też nie jedziemy to będziemy solidaryzować się prawdopodobnie z naszą grupą na owej górze
Także też powinno być miło i sympatycznie.
A tracicie sporo. Tu się zrobiła fantastyczna zima. Wczoraj byłem na Gąsienicowej i Kasprowym. Sceneria bajkowa.
Kapitan Wagner