Zacięła się przy goleniu. Brody.
Gdy usta pukiel włosów skrywa,
A kibić brzasku promień pieści...
Ale grafomaństwo na bok, oddajmy głos klasykowi:Czuję się ogłupiony seksem. Tu każda reklama poparta jest seksualnym symbolem. [...]
Chłopiec z dziewczyną wracają do domu; on chłodno się z nią żegna, a ona idzie do przyjaciółki i powiada: „Uścisk dłoni miast pocałunku". Przyjaciółka skupia się przez chwilę w sobie i wreszcie, z męką wyraziście malującą się na twarzy, powiada: „Czy jesteś pewna, iż twój oddech jest OK?" „Ależ ja myję zęby", powiada nieszczęsna. „To nie wystarcza. Musisz używać - etc. etc."
TYDZIEŃ PÓŹNIEJ - ZALEDWIE JEDEN TYDZIEŃ PÓŹNIEJ. Ta sama dziewczyna z rym samym chłopakiem wracają późno do domu. Tym razem on nie podaje jej ręki, ale namiętnie ją obejmuje i zamyka jej usta długim, przeciągłym pocałunkiem, który wstrząsa do głębi jej jestestwem. Ona poddaje mu się. Zaciemnienie; rozlegają się nad nimi chóry aniołów i my wiemy, my wierzymy, my jesteśmy najszczęśliwsi na świecie wierząc, iż wywiązała się sytuacja, o której rosyjska pieśń ludowa powiada:
Pareń diewuszku j...
Choczet paznakomitsia!
M. Hłasko, Listy z Ameryki, 1967 (!)
EOS - conditio sine Kwanon...
Może to i kosmyk ale dla mnie wygląda to tak jakby miała coś z szyją i nosi taki usztywniacz pod brodą aby jej głowa nie spadła. I to prześcieradło sugeruje, że jest już raczej „po”
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Ona ma po dwa obojczyki z każdej strony.
pozycjonowanie mode on
Tak, tak do tej pory pozycjonowałem w odwrotny sposób ale przestało działać kliknij w Przy Płocie albo Żoliborski London Informator Żoliborza - ŻOLIBORZ W OBIEKTYWIE Zamieszczałem zdjęcie na CB i podawałem link do posta.
wiem, wiem:
Linkowanie wzajemne
Może by miało to jakiś sens jak by jedna z tych stron była moja komercyjna. A obie nie są moje choć z obiema coś mnie łączy. I z obu do mojej komercyjnej jest bardzo daleko.