Na LCD w pracy sa OK. Na CRT w domu ostrosc kuleje na tyle, ze ja gdybym takie zrobil, to bym nie zostawil na dysku. Ciekawe...Zamieszczone przez p13ka
Na LCD w pracy sa OK. Na CRT w domu ostrosc kuleje na tyle, ze ja gdybym takie zrobil, to bym nie zostawil na dysku. Ciekawe...Zamieszczone przez p13ka
Kwestia gustu i ... przebiegu licznika migawki. ;-) U mnie 300. :-( Dodatkowo - takich nie mam. :neutral:Zamieszczone przez Vitez
Podziwiam fotki i sam zbiornik morski ... musi byc na co popatrzec.Zamieszczone przez popmart
Zdjecie pierwsze od gory z mlodzieza - bajka!
Juz pomyslelem i mam go na bardzo krotkiej liscie przyyyyyszlych zakupow.Zamieszczone przez Tasma
Ale cos mi sie wydaje, ze moge sie nie doczekac i padnie na uzywanego Tamron'a 90/2.8 Di 1:1 Macro lub jesli bedzie bardzo zle z cierpliwoscia na Cosine, Vivitar lub inne macro za 400-500 pln.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez Zodiakalny Rak ; 16-02-2006 o 15:02
z pozdrowieniami "69"
chyba nie sadzisz że mam takie akwaria w domu ?
Eeee, widzialem nawet takie w domach ale ok. Bez dyskwalifikacji.Zamieszczone przez popmart
Fotki bez zmian - nawet jesli nie masz tych zbiornikow.
Pozdrawiam.
z pozdrowieniami "69"
Kiedyś był jakiś konkurs na tapetę na komputer związana z rybkami z Tanganiki. Coś takiego zrobiłem.
Pomijając otoczkę z Matrixa - rybka rzeczywiście tak wyglądała na zdjęciu - zęby autentyczne, mina też
Po prostu ziewnęła sobie
Nieważne, jaki sprzęt posiadasz. Ważne, jak go potrafisz wykorzystać.
Hmm... chyba przesadzasz.Zamieszczone przez Vitez
To są w każdym razie moje pierwsze i jak narazie jedyne fotki akwarystyczne.
Zdjęcia są bardzo OK! Widać trochę odbicia w szybie - za jasno było w pomieszczeniu. Też czasem robię bez lampy - ale prawdziwe makro nawet na dworze, przy dobrych warunkach wymaga lampy - dla odpowiedniej głębi ostrości.Zamieszczone przez p13ka
To tylko źle świadczy o CRT w domu - zdjęcia akceptowalne dla Ciebie na CRT dla mnie byłyby przeostrzone na moim ekranie LCD.Zamieszczone przez Vitez
Fotografia akwarystyczna to naprawdę trudny temat - możesz idealnie złapać ostrość - ale ustawienie się pod kątem do szyby potrafi rozmyć wszystko. Szyba działa jak kiepski obiektyw (albo filtr).
Nieważne, jaki sprzęt posiadasz. Ważne, jak go potrafisz wykorzystać.
Jak już o rybkach to upolowałem coś takiego
Zrobione przy świetle zastanym ( świetlówki )
Co do makro to się zgadzam. Sporo robali pofociłem latem i bez lampy (u mnie 550EX ale zastanawiam się cały czas nad pierścieniową) i min. f/20 nie ma co w ogóle startować.Zamieszczone przez Duty