Pokaż wyniki od 1 do 10 z 82

Wątek: nastepne pytania "pierwszaka" + studium fotografii akwarystycznej

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zodiakalny Rak
    Co do sherpy - ogladalem i macalem wlasnorecznie -> wydawal sie byc solidny - no ale z doswiadczeniami sie nie dyskutuje.
    mirhon nie pisał o Sherpach, pisal o Velbonach, tak doszedłem do wniosku jak jescze raz przeczytalem jego post. Czemu ? bo po pierwsze Sherpy tak jak napisalem maja metalowa głowicę a po drugie napewno nie maja poziomniczki o której mirhon wspominał. I zgadzxam sie, ze pozostałe staywy Velbona oprócz Sherpa sa dosyc tandetne amacałem ich całkiem sporo. Ja jestem zdecydowany na 600R i w tym roku zanabęde sobie.
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Początki nałogu Awatar Zodiakalny Rak

Domyślnie re: kamil74

Cytat Zamieszczone przez kami74
    mirhon nie pisał o Sherpach, pisal o Velbonach, tak doszedłem do wniosku jak jescze raz przeczytalem jego post. Czemu ? bo po pierwsze Sherpy tak jak napisalem maja metalowa głowicę a po drugie napewno nie maja poziomniczki o której mirhon wspominał. I zgadzxam sie, ze pozostałe staywy Velbona oprócz Sherpa sa dosyc tandetne amacałem ich całkiem sporo. Ja jestem zdecydowany na 600R i w tym roku zanabęde sobie.
    ... faktycznie sherpy na pewno nie maja poziomiczek (niestety), nie wylapalem tego. Tym lepiej. Na pewno nie kupie statywu ze zdjecia w sieci. W niedziele na gieldzie w Stodole bede musial potestowac te statywy i wybiore jeden z nich:
    1. Velbon Sherpa 600R (z glowica kulowa);
    2. FT 666 (ale tylko jesli bede mogl, tak jak sugerowal gwozdzt wymienic bez dodatkowych kosztow glowice na kulowa) - o ile wyda mnie sie lepsza od 600R.

Pozdrawiam i dzieki.
    z pozdrowieniami "69"

Uprawnienia umieszczania postów