jak na mój gust fotki typowo albumowo-rodzinne, sorry ale nic ciekawego dla postronnych...
http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...68-0-0-0-0.php
http://www.canon-board.info/galerie-...karaiby-84676/
Sprzęt: C650D+BG-E8, T17-50/2.8, C550EX dawniej: C20D, C300D, G3, S70-200/2.8, C50/1.4, T17-35/2.8-4.0, T90/2.8 macro...
Zdjęcie 51 ... nie macie w domu szklanek albo kubków ?
zdjęcie 58 ... zaraz ci wyjmę sztuczną szczękę
zdjęcie 59 ... tak wygląda plasterek kiełbasy, popatrzcie sobie.
zdjęcie 60 .... pomoc społeczna ?
Sorry, ale te zdjęcia tak mi się kojarzą ....
Zgadzam się z centurem , lepiej kilka dobrych i przemyślanych kadrów niż dziesiątki nieciekawych.
Ostatnio edytowane przez Lucky Luck ; 10-03-2013 o 19:25
Dzięki za rady i nie czuj się niekomfortowo (sorry, ale te....). Nie widzę nic złego w tym jak Ci się kojarzą, chyba tylko tyle, że kilkanaście dzieci dokarmianych w Ośrodku Pomocy Społecznej nie bardzo pasuje do rodzinnego albumu![]()
Kubek byłby mniej rodzinny ? Mam mówić do dziecka nie wyciągaj lampki do szampana, weź lepiej kubek lub szklankę, będzie mniej rodzinnie?
--- Kolejny post ---
Tak wiem, że do rodzinnego. Interesują mnie bardziej opinie dot. wywoływania (jak to jest wcześniej napisane). Sama treść zapewne nie jest interesująca dla postronnych.
Byłbym wdzięczny za uwagi dot. wywołania. Co jest źle, ciemne, jasne, zbyt ostre itp. Ale jestem wdzięczny za odzew.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Precel ; 10-03-2013 o 19:51
Nie odnosząc się do kadrów, tylko do kwestii wołania - jest zdecydowanie lepiej niż było na początkuChociaż na zdjęciu z gitarą lekki przepał na twarzy
![]()
Dzięki. Tak delikatny przepał jest, ale już to zostawiałem. Kadry są jakie są. 50 mm w małym mieszkaniu trochę wąsko. Będę wrzucał coś jak będę uważał, że warto coś pokazać. Pozdrawiam.
--- Kolejny post ---
PS. Pewnie nie zależy Ci na moim zdaniu, ale Karaiby i Kuba są jakby Ci to delikatnie powiedzieć ....... hmm
Niesamowite i żałuję, że dopiero teraz trafiłem na Twoją galerię.
Ostatnio edytowane przez Precel ; 10-03-2013 o 21:07