Pokaż wyniki od 1 do 10 z 169

Wątek: 50mm 1.4 w merlin.pl za 1022zł?

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Wwa

Domyślnie Odp: 50mm 1.4 w merlin.pl za 1022zł?

Cytat Zamieszczone przez ghrond Zobacz posta
    - ja, i pewnie wiele innych osób, zapłaciło natychmiastowym transferem
    Jak widać w praktyce nie jest to transfer taki natychmiastowy.

- sprzęt rozdawany jest dosyć losowo, bo osoby, które kupiły później dostały
    Czytając posty można zauważyć, że pierwszeństwo miała płatność kartą. Ja się nie znam na tych mechanizmach, ale widać, że karta jest szybsza, pewniejsza, lepiej traktowana.

- sprzęt rozdawany jest dosyć losowo
    Sprzedawany, nie rozdawany i jak widać jest tu prawidłowość, a nie loteria.

na pewno odbije się na wiarygodności tego sklepu
    Wątpię. Rozumiem, że ktoś jest zawiedziony ale promocje to wyścig szczurów, ludzie potrafią sobie nogi połamać pędząc po telewizor. Wiarygodności sklepu to nie naruszy. Spowoduje raczej częstsze przeszukiwanie zasobów.
    5D 50/1.8 STM + 100/2.8 L IS USM

Domyślnie Odp: 50mm 1.4 w merlin.pl za 1022zł?

Cytat Zamieszczone przez p0lish Zobacz posta
    a ja chciałem w delikatny sposób napisać, że byliście zwyczajnie naiwni.....
    różnica w cenie to nie było 50pln....
    jasne, czyli osoby które nie są naiwne i dorosłe kupują tylko powyżej ceny sugerowanej przez producenta? a ci, którzy dostali obiektyw, TAK JAK POWINNI WSZYSCY, którzy dostali potwierdzenie zamówienia po jego opłaceniu, są po prostu szczęśliwymi naiwniakami?

nie wiem czego chcesz dowieść, ale jesteś chyba jedynym, który nie widzi nieprawidłowości w takim zachowaniu 'poważnego' sklepu. no ale życie ignorantów jest podobno dużo łatwiejsze

na koniec chciałbym wspomnieć, że mimo, iż maila dostałem ok 8 rano, do tej pory nie dostałem zwrotu pieniędzy...

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Kwapiszon Zobacz posta
    Jak widać w praktyce nie jest to transfer taki natychmiastowy.
    Czytając posty można zauważyć, że pierwszeństwo miała płatność kartą. Ja się nie znam na tych mechanizmach, ale widać, że karta jest szybsza, pewniejsza, lepiej traktowana.

Sprzedawany, nie rozdawany i jak widać jest tu prawidłowość, a nie loteria.
    Można zauważyć, jak widać - to nie są żadne konkrety. Sorry. Konkretem jest dla mnie potwierdzenie zawarcia umowy. Niestety w regulaminie sklepu jest pokrętnie nazwane 'potwierdzeniem oferty zawarcia umowy' - czyli sklep może w każdej chwili wycofać się z każdego zamówienia. Nie polemizując już dłużej - jako osoba postronna czytając taki wątek nabrałbym poważnych wątpliwości co do rzetelności sklepu. eot z mojej strony

Uprawnienia umieszczania postów