Cholera właśnie napisałem podobny temat na o 85 mm i dopiero teraz zauważyłem że istnieje ten.
Miałem kupić tylko 85mm ale widzę że w okolicy 2k zł mogę mieć dwa.
Chyba się skuszę![]()
Cholera właśnie napisałem podobny temat na o 85 mm i dopiero teraz zauważyłem że istnieje ten.
Miałem kupić tylko 85mm ale widzę że w okolicy 2k zł mogę mieć dwa.
Chyba się skuszę![]()
Dzięki za pomoc. Właśnie zakupiłem![]()
Czyli mozna brac jak sie okaze nie ostry odsylam i nie robia jakiegos problemu czy to jakas bardziej skomplikowana procedura ze towar wadliwy?
Choc z opisow jakie czytam na CB 50to ostre sztuki.
A jak z ostroscia egzemplarzow 85mm ? Bo ruznie slyszalem ze na pelnej dziurze mydlane sa...
Ja zamówiłem obydwa - 50mm i 85mm. Zobaczymy jak dojdą. Za 2116 obie stałki. Jeśli będą ok to - to będe happy, jeśli nie to odeśle.
--- Kolejny post ---
Pstrykałem kiedyś pożyczonym i na pełnej dziurze był moim zdaniem bardzo ostry. Jedyny problem to abberacje chromatycznem, ale to można zniwelować w programie.
Również dziękuje za informację![]()
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl
Jeżeli to nowy sprzęt, to rzeczywiście cena jest super.
Nie widziałem na stronie z opisem produktu danych na ten temat.
Naciąłem się już kiedyś na podobną promocję w innym dużym sklepie. Sprzęt poserwisowy.
1.są sztuki lepsze i gorsze, czy ostre to zależy od egzemplarza i wymagań
2.kupując drogą internetową do 10 dni możesz odstąpić od umowy odsyłając obiektyw nie noszący znamion używania
3.zgłosić do reklamacji można odsyłając do serwisu, ale nie masz pewności czy serwis cokolwiek z tym zrobi, a jak już zrobi to niekoniecznie będziesz zadowolony :-)